velice dobré a navíc špačkové přestali napadat už druhým rokem náš malý vinohrad - zajímavé

Kunu tedy opravdu neodežene.
Kočka se se zařízením mazlí.
Kuna se nedaleko zařízení pravidelně vyprazdňuje, ani po roce užívání jsme se jí nezbavili...
Za mě tento odpuzovač jednoznačně nefunguje.
Nedoporučuji kupovat.
Nefunguje
Kuna je pryč.
Nefunguje
Není slyšet.
Stále ty šedivé potvůrky musím krmit jedovatejma peletama.
Od doby, kdy jsem nainstaloval tyto plašiče, máme posraný celý dvůr o kun. Plašič je vzdálen asi 7 metrů od výkalů.
řekl, bych, že je ještě přilákal.
Vyhozené peníze.
výborně - prozatím vše pracuje podle našich představ.
S instalací nebyl problém. Životnost teprve ,uvidíme. Je ve foliáku.
Nevím za jaký čas to působí nevyhnalo ji to za dva dny
Uvidím jestli to bude mít účinek
měli jsme už zkušenost kamaráda , že plašič funguje ...... v zimě se nám prokousala kuna v chatě do podkroví
Rychlé a jednoduché zapojení
Opravdu funguje.
Po několikadenní zkušenosti s plašičem jsem objednal další a budu objednávat i do jiných prostor.
Ještě sem nezkoušel nemohu posoudit
Nefunguje vůbec . Auto pod přístřeškem kde zapojený DERAMAX síťový a pod kapotou DERAMAX na 9V a zničeny kompletně celý motorový prostor. Tak je to pouze Marketing a vlídná slova
přestože mám v domě zapnuté tyto plašičky 2, myšky se mi prohání ve stropě - už mnohem méně, tak doufám, že je přejde, lézt nám do stropů.
Čekám na ověření funkce
Skutečně funguje, živočichové se z chalupy odstěhovali
Jsme spokojeni
Rychlost instalace a funkčnost
Kompletní funkce plašiče kun
Asi to funguje ale ne perfektně. Puda je členitá asi 10 krát 10 metru. Jiné výrobky jsem neměl,tento je první.
Slyším zvuky hlavně v rozích stropu.
Má s ním výborné zkušenosti.
Jeden jsem si koupil asi před pěti lety. Byl zapnutý zahradním domku celý rok.
Myš se tam ani neukázala. Bohužel jsem při opravě domku plašič rozbil, tak koupě nového byla jasná. Doporučuji i ostatním.
Nevím, zatím zkouším, již druhý den u toho kuna chodila tak nyní to hlidam
Uvidím zda to bude fungovat