Odpuzovač zvířat Recenze Deramax Omega ALCsim 0470

Recenze Deramax Omega ALCsim 0470

Deramax Omega ALCsim 0470 je ultrazvukový odpuzovač zvířat druhé generace, speciálně navržený pro ochranu před kunami, myšmi, potkany, krysami, lasicemi a rejsky. Tento produkt využívá pokročilé ultrazvukové technologie ALCsim, která simuluje útoky predátorů, a tím vyvolává vrozené obranné reakce u cílových škůdců. Na rozdíl od tradičních metod nevyužívá chemikálie ani pasti, což zajišťuje…

Registrovaný uživatel6. září 2025

Ani ne metr od přístroje je nejvice vyžraneho polystyrenu ze zateplení zimní zahrady a všude kolem exkrementy. Velké zklamání, budu reklamovat.

simovka10. srpna 2025

Velké řady nevítaných návštěvníků do dvou dnů zmizeli, ti co ještě setrvali, nejsou tak otrlí, schovávají se, doufám, že se také odstěhují. Do stáje se vrátili ptáčci. Koně jsou v pohodě.

Velká spokojenost, doufám, že se odstěhuje i zbytek.

martas8388. srpna 2025

Mám nainstalováno pouze den, takže zatím ještě nemůžu hodnotit ale k nastražené pasti,kterou mám nainstalovanou zároveň už nic nepřišlo.Do té doby byla past v permanenci.Takže zatím dobrý.

hpridal4. srpna 2025

na kuny vůbec nezafungoval

díl jsem asi po 14 denním testování vrátil. Kuny se mi podařilo vyhnat směsí chlor šok zalitého kyselinou solnou. POZOR pouze do prostor kde nejsou lidé - leptá sliznice. Kuny už se nevrátí, otestovánou na dvou domech.

pavel.belohlavek1. srpna 2025

Nefunguje. Kuna před ním projde a nic.

Od Deramaxu mám více (levnějších) produktů a fungovaly. Tento bohužel ne.

tom28. července 2025

Hezky a kvalitně provedené.

Mám na kamere jak se kolem zapnutého plašiče procházejí 2 kuny a pak lyška.

michal.lukas8. července 2025

během měsíce, co byl plašič spuštěný, jsem chytil do klasické pastičky osm myší, paradoxně dvě cca půl metru od plašiče

Vyzkoušel jsem i bateriový Deramax Auto, a se stejným výsledkem. Myš chycena kousek od spuštěného plašiče. Využiji garantované doby k vrácení produktu, doufám, že se nebudou vymlouvat.

novakjozef5123. července 2025

Funguje to

tomasekzd20. června 2025

Začnu jej používat od sobota 21.6.2025. Široká škála zvuků. Budu jej používat trvale.

Krátký napájecí kabel.

iva.padevetova15. června 2025