Literární biografie Recenze Deníky - Alan Rickman (2023, pevná)

Recenze Deníky - Alan Rickman (2023, pevná)

Deníky Alana Rickmana jsou jedinečnou pozvánkou do mysli autora. Alan Rickman i po své smrti zanechal odkaz herce světové úrovně a jeho důstojnost, profesionalita i zvučný hlas nepřestávají diváci obdivovat. Rickmanovy deníky popisují neobyčejně i obyčejné věci, vypráví světsky, vtipně i s lehkou jízlivostí, přičemž zůstávají naprosto upřímné. Autor nás bere do svého domova, na výlety s…

mestanova5. září 2025

Zajímavé čtení

Pěkná kniha

hpeterkov30. května 2025

Alana Rickmana jako herce miluji a jeho deníky jsem si užila. Je to velmi zajímavé čtení.Škoda,že už na svět kouká seshora,je ho škoda.

Vše jsem napsala v kladech.

Registrovaný uživatel1. ledna 2024

Dárek pod stromeček.

Registrovaný uživatel27. července 2023

Nádherné nahlédnutí do mysli tohoto Pana herce... Krásná předmluva od herečky E. Thompsnové.

Pokud čtenář má rád tohoto herce, který ztvárnil ikonické filmové role, měl by mít tuhle knihu doma! XD

Registrovaný uživatel21. června 2023

Velmi netradiční osobní zpověď, ikonického herce, člověka a kamaráda, těch které znal a pomohli mu k jeho osobnímu růstu.