Recenze Deník kastelána - Evžen Boček (2014, vázaná)

Recenze Deník kastelána - Evžen Boček (2014, vázaná)

Deník kastelána vyšel před patnácti lety jako prvotina Jana Bittnera. Dnes lze již říct, že skutečné jméno, k němuž se váží také veleúspěšné humoristické knihy Poslední aristokratka (2012) a Aristokratka ve varu (2013), je Evžen Boček (1966). Zatímco v těchto dvou titulech šlo autorovi především o pobavení čtenáře (Cena Miloslava Švandrlíka za nejvtipnější knihu roku), jeho prvotina je z jiného…

Registrovaný uživatel18. května 2023

Čte se jedním dechem. Kéž by byl další díl

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

Nevím Knihu mám jako dárek

Registrovaný uživatel9. července 2021

Evžen Boček oslnil Poslední aristokratkou a navazujícími tituly.

Deník kastelána dělá dojem, že jej psal jiný autor - bez jemného humoru a vypravěčským stylem velmi se lišícím od serie "aristokratky!

Deník kastelána nestojí za zakoupení. Postačí půjčit si jej v knihovně a přečíst pouze 1x!

Registrovaný uživatel27. dubna 2021

Líbily se mi i další tituly autora o Aristokratce. Deník kastelána je poutavě a napínavě napsán a přečetla jsem ho ihned po doručení.

Registrovaný uživatel7. března 2021

Dlouho jsem se tak nenasmála. Knížku jsem znala, tentokrát jsem ji koupila jako dárek.

Registrovaný uživatel15. února 2021

Pohled na praci kastelana.Prace s lidmi a ta je vzdy narocna.

Velmi mnoho paranormalnich jevu.

Knihu jsem v podstate precetla jednim dechem. Pobavila jsem se , a take tam bylo urcite napeti, ktere Vas hnalo dal a dal knihu docist ve velmi kratke dobe.

Registrovaný uživatel6. února 2021

Krásné, vtipné odpočinkové čtení, doporučuji.