Recenze deNatura Tekuté oční linky ve fixu 1,2 ml černé

Tekuté linky na oči vytvoří elegantní i dramatické líčení jedním tahem. Díky obsahu aktivních látek z růstového séra, řasy vyživí už od kořínků a posílí, aby byly silné a zdravé. Oční linky obsahují sytě černé minerální pigmenty pro intenzivně krycí vzhled s matným efektem, který se nerozmazává a vydrží po celý den. Jsou rychleschnoucí a díky ultratenkému aplikátoru ve formě fixu umožňují…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Tekuté oční linky ve fixu deNatura mají podle většiny recenzí výbornou výdrž a snadno se nanáší. Někteří zákazníci však upozorňují na rozmazávání a slabou konzistenci, což snižuje jejich spolehlivost. Produkt je vhodný pro ty, kteří hledají sytou barvu a snadnou aplikaci, ale vyžaduje opatrné zacházení s obalem.

• Dobře se nanáší
  • Skvělá manipulace
  • Drží na očích
  • Pěkná sytá barva
  • Dlouhá výdrž
  • Rozmazávají se
  • Slabá konzistence
  • Nejsou voděodolné
  • Uvolňuje se tuba s fixem z obalu

jana.dankova30. června 2026

Drží!

Kupuji opakovaně.

anna.bedrnikova12. června 2026

Pěkná sytá barva Štětec je silný, ale s trochou trpělivosti se lze s ním naučit pěkné linky Hezký obal, snad nebudou vysychat

ROZHODNĚ NEJSOU VODĚODOLNÉ ROZHODNĚ SE ROZMAZÁVAJÍ Tyto argumenty mě přesvědčily, že je vyzkouším, takže zklamání Doufám, že alespoň obsah séra bude k něčemu..

Proč tvrdíte, že jsou voděodolné? Nechápu.

lenisek2412. ledna 2026

Slabá konzistence

Registrovaný uživatel26. prosince 2025

Dobře se nanáší

Rozmazávají se neskutečně, i přesto, že dám bázi pod stíny a na to stíny a teprve pak nanesu linky. Člověk po pár hodinách vypadá, jako by se neuměl nalíčit a proletěl amazonským pralesem. Za mě velké zklamání a vyhození peněz .

Za mě nekupovat, bohužel

aliczek00722. prosince 2025

Úžasné. Krásná barva, dobře drží a fungují. Za mne super.

Určitě doporučuji

hanach.ch17218. září 2025

Nanáší se perfektně

Dredla2. července 2025

Nejlepší linky, co jsem kdy měla. Dobře se nanáší a mají dobrou výdrž, jak na očích, tak celkově. I za vyšší cenu se opravdu vyplatí a mohu doporučit. Od jiné, levnější značky, jsem kupovala i několik linek během krátké doby, protože už dobře nekreslily.

Po nějaké době se uvolnila černá tuba s fixem z bílého obalu.

janca.tomkova28. května 2025

Skvělá manipulace, drží jak přibitá <3 Stejně jako řasenka, nejlepší produkty na českém trhu.

e.linhartova28. dubna 2025

Nerozmazávají se a díky hrotu se snadno aplikují