Opravdu funguje
Vydrží dlouho

Opravdu funguje
Vydrží dlouho
Řasy celkem poškozené (slabé) mně při používání tohoto produktu zesílily a zahustily se.
Někdy mě pálí vnější koutky očí.
Převažují u mě pozitivní pocity a spokojenost.
Sérum opravdu funguje. Už po měsíci byl vidět úspěch . Mám konečně krásné dlouhé řasy. Objednala jsem si už druhé balení
Žádný zápor jsem nezjistil. Vše funguje jak ma.
Je ti sice tricu dražší ale stojí to za to. Jsem nadšená.
Užívám krátce, uvidím časem
Již po 3 týdnech používání séra vidím změny k lepšímu ,
Bezvadná komunikace s obchodníkem
Jednoduše funguje
Už mám po několikáté. Sérum na řasy funguje skvěle, neštípe do očí. Vitamíny jsou nejlepší. Nehty se mi třepily, lámaly několik let. Zkusila jsem mnoho doplňků, rady od lékařů, stálo mě to tisíce. A tohle je opravdu zázrak!! Po měsíci užívání mám nehty jako za mlada, TVRDÉ a netřepí se. Na pleť také super a vlasy ještě nevím, hodně mi padají, tak snad to zabere i na to.
Flakonek na sérum by mohl mít aspoň průhledné dno, nebo na straně proužek, aby bylo vidět kolik tam ještě zbývá. Ale to je můj osobní problém :D
Jinak vůbec nic.
Skvělé, neváhejte kdo váhá koupě.
sérum na řasy je fakt super - první co mi funguje a mám řasy jako nikdy
vitamíny na vlasy nemůžu moc soudit... nepozoruji nijak asi žádné výrazné změny - mám téměř dobrané balení
sérum super
vitamíny nepozoruji změnu
Opravdu kombinace sérum a vitamínový komplex fungují. Řasy povyrostly ;-)
Vyšší cena
Řasy povyrostly
Sérum asi dobré, vydrží opravdu dlouho i při každodenní aplikaci. Řasy nejlépe vyniknou po nanesení řasenky Denatura, ta je špičková, mohu doporučit.
Vitamíny beru asi 3 týdny, zatím nesleduju výraznou změnu
Produkt jsem vybrala z mé intuice - řekla jsem si, ten bude nejlepší :-).
Je na přírodní bázi, proto jsem též spokojená. Nedráždí oči.
Používám jej ráno i večer před spaním.
nemám žádný negativní názor.
jsem velmi spokojená, cena odpovídá dnešnímu trhu, ovšem jsem vděčná za jakoukoliv slevu a akci.
Sérum i vitamínový komplex používám, jsem spokojená. Tak pěkné řasy jsem nikdy dříve neměla, a proto jsem dalším nákupem částečně pořešila Vánoce. Díky za tyto kvalitní produkty!
produkt na řasy je učinny
vitam.komplex beru ečn kratkou dobu
Růstové sérum na řasy funguje, jednoznačně řasy jsou delší a hustší....vitamíny jsem brala pouze měsíc nedokážu posoudit,asi to chce delší užívání
Jsem spokojená akorát cena se mi zdá vysoká i když je to trend