Výživa řas a obočí Recenze deNatura Sérum na obočí 3 ml + Sérum na řasy 3 ml

Recenze deNatura Sérum na obočí 3 ml + Sérum na řasy 3 ml

Přírodní séra jsou určena pro růst dokonale dlouhého, zdravého, hustého a tmavého obočí a řas. Séra deNatura představují kombinaci BIO peptidů, vitamínů (B7 - biotin, B5 - panthenol), extraktů z květů a rostlin, které prokazatelně prodlužují řasy a obočí. Klinické studie prokázaly delší a hustší řasy i obočí po 4-8 týdnech užívání. Séra neobsahují žádné škodlivé látky a jsou bezpečná jak pro…

luciemollinari17. července 2025

Sérum na obočí teprve zkouším, ale je to minimálně zatím moc příjemná záležitost. Sérum na řasy kupuju opakovaně a funguje. Řasy jsou hustší, delší a tmavší. Neštípe v očích, nedělá suchá místa, je to naprosto top produkt, ačkoliv mám suchou a atopickou kůži a spousta věcí mě dráždí, sérum ne. A těch 3 ml se fakt nebojte, mám sérum druhý měsíc a pořád mám čím mazat. A to mažu ráno i večer. Miluju, děkuju.

Absolutně žádné jsem po dvou měsících neshledala.

Top produkt, co za vyšší cenu rozhodně stojí.

alex.divisova11. června 2025

silnější, výraznější a tmavší řasy Rostou mi nové řasy

na obočí po měsíci užívání nepozoruji žádné změny

Řasy mi rostou nové, i když cílem pro mě bylo především posílení, protože jsem měla řasy slabé, což se podařilo, jsou výraznější, silnější a tmavší. Šlo mi především o sérum na obočí, protože své téměř žádné nemam, tam zatím žádné účinky nevidím.

Registrovaný uživatel11. dubna 2025

Opravdu to funguje. Sice jsem nevyfotila řasy před používáním séra, ale stejně vidím neuvěřitelný vysledek.

brezikovalenka7. dubna 2025

Sérum funguje na 100%

Majenka4916. března 2025

Produkt jsem kupovala jako dárek

dana.ondrasikova12. února 2025

Vyzkoušela náhodou, jako test. Vybrala produkt náhodně, mezi jinými. Produkty nezpůsobují u mě alergii, pouze mírné pigmentování horního víčka. Růst řas je pomalejší, jsou znatelně delší ,hustší a tvrdší a hlavně jsou tmavé, měla jsem vždy světlé , skoro neviditelné. Řasenka mi vyhovuje, dávám jen na konečky řas.

Nevím, uchovávám sérum v ledničce, kvůli opakované aplikaci stejným aplikátorem.

Bez alergie, , dobrý produkt, časné vedlejší účinky neznamenám, pozdní se uvidi

p.pagacova27. ledna 2025

- Všude na mě vyskakovala reklama, tak jsem neodolala. - netuším jaké speciální vlastnosti má - denně

nevidím žádný progres v růstu řas ani obočí

určitě ho už nikdy kupovat nebudu

Registrovaný uživatel17. prosince 2024

Sérum už začalo fungovat. Řasy jsou už dlouhé a hustší. Snadná aplikace. Používám téměř denně.

jana.belikova2. prosince 2024

Obě ségra na růst fungují

lena.zemanova18. listopadu 2024

Líbí se mi, že je přírodní. Používám každý den, zezačátku i 2x denně a sérum na řasy stále ještě mám (zakoupeno 18.7., dnes je 18.11.). Řasy se po cca 6 týdnech začaly znatelně měnit, jsou hustší, delší a krásně zatočené. Změny si všimlo nezávisle na sobě několik lidí z mého okolí - doporučila jsem sérum dál :)

vanessa.brizsko17. listopadu 2024

Kvalita, spolehlivost

Registrovaný uživatel24. července 2024

Dobre nanasanie

Ziadne vysledky nevidim

Registrovaný uživatel20. července 2023

Po měsíci vidím,že mi houstne obočí a ztmavli mi řasy

Registrovaný uživatel19. července 2023

Při pravidelném používání opravdu funguje, sice nemam řasy jako panenka, ale hustota super :)