Ok, konečně jsem ready napsat hodnocení pro 4 produkty této značky. Na začátku bych ale ráda pozdvihla pro-klientský přístup, kterou tato značka má. Od osobního telefonátu, zda vše přišlo v pořádku, přes postavení se čelem špatně vyřízené objednávce (to se prostě někdy holt stane), po vysoce kvalitní produkty.
I AM IN LOVE! Konečně firma, které se ke svým zákazníkům chová s úctou, vděčností a pokorou. I přes to jsem si dala 2 měsíce zkoušení jejich produktů, abych opravdu napsala mou zkušenost.
Sérum na řasy - 100% yes! Funguje, vyživuje, řasy rostou! Jak? Nevím, but IT WORKS!
Řasenky:
- černá - výrazná, nerozmaže se (hodně mi slzí oči)
- černohnědá (poslali mi ji omylem) - vynikající pro jemnou eleganci
- světlehnědá - MILUJU - na všední den, do práce, not too little not too much
Tak dlouho jsem hledala řasenku, která vypadá skvěle, vydrží, je etická a přírodní.
Nejlepší na tom je, že je to česká značka, a tak mohu podpořit malý český business, který má veliký potenciál.
Well done!
Terra
Zápor to není, jen si člověk musí dát pozor při aplikaci, aby si neslepil řasy k sobě, blbě se pak “rozčesávají.
Získali jste si mě tím, jak jste se o mě postarali jako o vaši zákaznici, tak i tím, že vaše produkty jsou opravdu skvělý! :)