Recenze deNatura Hydratační sérum s kyselinou hyaluronovou 30 ml

Hyaluronové sérum obsahuje unikátní kombinaci aktivních látek, které poskytují pleti intenzivní péči a obnovu. Nízkomolekulární kyselina hyaluronová proniká do nejhlubších vrstev pleti, kde zajišťuje dlouhotrvající hydrataci, vyhlazuje jemné vrásky a zlepšuje pružnost. Postbiotická složka Bifida Ferment Lysate podporuje přirozenou regeneraci pokožky, snižuje její citlivost a posiluje…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Hydratační sérum s kyselinou hyaluronovou je podle většiny recenzí příjemné na použití, rychle se vstřebává a zanechává pleť hydratovanou. Někteří uživatelé však zmiňují, že po nanesení krému způsobuje žmolkování. Balení s neprůhlednou lahvičkou může být pro některé uživatele nevýhodou.

• Rychle se vstřebává do pleti
  • Příjemná konzistence a textura
  • Dobře se roztírá a zapracovává
  • Hydratuje pleť
  • Nemastí a nezanechává mastný film
  • U některých uživatelů způsobuje žmolkování na pokožce po nanesení krému
  • Neprůhledná lahvička znemožňuje sledovat množství séra

Denisa23. září 2026

nemastí a dobře se roztírá

Sérum má lehkou strukturu, dobře se rozmazává a nezamastí pleť, jako jiné produkty, které jsem vyzkoušela. Pokožka je jemnější a řekla bych i pružnější, než kdy dřív.

Světlana15. září 2026

příjemná textura, rychle zasychá

Wau, tak tohle sérum je naprostý zázrak. Vždycky jsem měla šupinky na nose a konečně jsem našla produkt, který mi pomohl se jich zbavit.

Šárka24. srpna 2026

Dobře se roztírá, příjemná neparfemace, dostatečně senzitivni na citlivou pleť

Velmi dobrý poměr cena x výkon, opakovaný nákup

svatava.dokoupilova12. srpna 2026

sérum je příjemné, jeho účinnost ještě nemohu posoudit

ana.tomaskova26. dubna 2026

Sérum se vstřébává rychle a pleť je po něm příjemně svěží.

ilonabartek17. dubna 2026

žmolkovati na pokožce po nanesení krému

evhr292. února 2026

Používám dlouhodobě, dobře se zapracovává do pleti, pleť je po sérii hydratovaná Cena

iva.kahounova25. prosince 2025

Příjemná konzistence, rychle se vstřebává. Pleť působí hydratovane

Změna lahvičky z průhledné na neprůhlednou, nevidím kolik séra je v lahvičce a kolik zbývá

marcygajdosikova7. srpna 2025

Sérum jsem vyzkoušela 3 krát. Pozorně jsem si prošla návod i na stránce denatury i na obalu produktu. Všechno jsem udělala jak je doporučeno. Nejsem alergická na nic, ale to co mi serum způsobilo s tváří. Už testovat vícekrát nebudu.