Recenze Den, kdy jsem se naučil žít - Laurent Gounelle

Recenze Den, kdy jsem se naučil žít - Laurent Gounelle

Nový román autora světoznámého bestselleru Muž, který chtěl být šťastný je poutavě napsaným příběhem, který osloví každého, kdo se zamýšlí nad sebou samým, hledá odpověď na otázku po smyslu života a chce se stát strůjcem svého osudu. Představte si, že se jednoho obyčejného nedělního odpoledne procházíte po nábřeží v sanfranciském přístavu, celkem nezúčastněně pozorujete dění kolem, když v tom…

Registrovaný uživatel7. února 2021

Poutavý děj s mnoha moudry.

Registrovaný uživatel23. ledna 2021

už jsem četla několik knížek s podobnou tématikou a proto mě tato bohužel nezaujala. Jeho jiné knihy považuji za lepší. Bylo to na mě příliš přímočaře napsané a předem jasné.

Lehká oddechovka pro ty, kteří se ještě s tématem osobního rozvoje vůbec nesetkali

Registrovaný uživatel20. ledna 2021

Koupeno jako dárek na přání. Produkt tudíž nemohu posoudit.

Registrovaný uživatel16. ledna 2021

knihy od tohoto autora se velmi dobře čtou a zároveň se může člověk zamyslet nad svým životem, doporučuji

Registrovaný uživatel24. května 2020

knížka, která vás donutí přemýšlet o životě, super, úžasná knížka

Registrovaný uživatel1. září 2019

Veľa motivačných citátov zaoblených do umelo vytvoreného a nedôveryhodného príbehu. Postavy nie sú ničím zaujímavé. Na jednej stránke sa objavuje trikrát zmienka o tom, ako si chce hlavná postava užívať každú minútu, iba je to trikrát napísané trochu odlišne. Tam som to prestal čítať.