Tmel Recenze Den Braven PU 50 FC polyuretanový tmel černý

Recenze Den Braven PU 50 FC polyuretanový tmel černý

Den Braven PU 50 FC polyuretanový tmel slouží pro lepení a tmelení ve stavebnictví a průmyslu. Lepí spoje mezi dřevěnými, kovovými, hliníkovými nebo PVC rámy a zdivem. Můžete ho použít k tmelení dilatačních spár zátěžových a průmyslových podlah a vodotěsných spár bazénů, spár v předpjatém betonu, kamenných zdí, spár mezi dřevem, betonem, cihelným zdivem, kovy, plasty a sklem.

beldajiri2. prosince 2024

ještě jsem lemy nelepil ale bylo mě prodejcem doporučeno tento tmel přikoupit a věřím že po jejich zkušenostech bude dobrý

prosekt8. května 2024

Spíš lepidlo než tmel; skvěle drží. Navíc má výbornou UV odolnost a zůstává pružný. Docela dobře lze i přetírat.

Nelze brousit.

Tokar1915. února 2024

Dobrá práce a rychle shnuti

Registrovaný uživatel10. srpna 2023

dobrá cena za množství a hlavně je to kvalitní tmel odolávající ÚV záření a povětrnostním podmínkám.

Varianta 600 ml
Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Dobře se s tímto tmelem pracuje. Je dostatečně hustý např. na podmazávání lemů blatníků.

Trochu jsem očekával, že tmel rychleji zatuhne. Na druhou stranu tmel se aplikoval v podzimním počasí tj. vlhko a chladno a ještě k večeru.

Použito při údržbě a ochraně proti korozi u osobního vozu. Spokojenost. Zatím tmel splnil očekávání. Doporučuji.