Průmyslové lepidlo Recenze Den Braven DenBit Bond

Recenze Den Braven DenBit Bond

Den Braven DenBit Bond je lepidlo určené na asfaltové pásy za studena. Bitumenová hmota s přídavkem chemických sloučenin vylepšujících přilnavost k různým podkladům a možnost použití u mírně vlhkých podkladů. Nátěr je zcela odolný vůči vodě, slabým kyselinám, zásadám a agresivním sloučeninám obsažených v zemině.

josef.miluska24. října 2024

Lepí fantasticky. Doporučuji pořádně promíchat, hlavně materiál na dně.

Rychle schne, takže při práci na střeše je potřeba makat celkem rychle nebo stále uzavírat. Po 3 hodinách od otevření jsem se už celkem nadřel s rozmazáním.

Registrovaný uživatel27. května 2024

pracoval k mé spokojenosti

Registrovaný uživatel25. října 2022

dobrá cena, snadné použití bez hořáku

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

Pokud nemáte starší balení, je super. Bohužel když není zcela čerstvé, jde obtížně rozmíchat a na dně zbude dost ztuhlých zbytků. Taky naprosto brutálně páchne. Takže pro jakoukoliv interiérovou aplikaci nedoporučuji.

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Lepidlo bylo využito pro lepení asfaltových pásů u ploché střechy. Danému účelu plně vyhovělo.

Registrovaný uživatel6. června 2022

Cena, kvalita

Registrovaný uživatel27. února 2022

pro dobrou kvalitu

Varianta 5 kg
Registrovaný uživatel13. listopadu 2021

dobře lepí, celkem dobře se nanáší a příliš nestéká

vyšší cena vzhledem k množství a vydatnosti lepidla, opravdu jen na místa, kde práce s hořákem je riziková

Registrovaný uživatel4. listopadu 2021

Dobrá přilnavost

Hůř se roztírá

Registrovaný uživatel18. září 2021

Asfaltové lepidlo je tekuté jako med a stéká. Zkušební slepení dvou asfaltových pokladních pásů nedrželo ani za 14dní a při větším sklonu vyteklo i po této době. Lepidlo silně páchne po asfaltu a tak jsem jej raději nepoužil. Byl jsem rád, že jsem se ho zbavil. Nedoporučuje se.

Registrovaný uživatel12. září 2021

Je to jediný výrobek, který jsem našel na internetu umožňující slepení lepenky na místo svařením (natavením) plamenem. Plamen jsme nemohli použít.

Registrovaný uživatel26. května 2021

Dobré ceny , výběr zboží. Lepí dobře bez ohně.

Registrovaný uživatel15. července 2019

Výborné vlastnosti Dokonale asfaltové pasy k sobě spojil . (Dá se říct ze úplně přicucnul) . Funguje i na lepenku. Dobrá i jako hydroizolace

Hmota docela zapáchá

Varianta 5 kg