Postřikovač Recenze Demon M80204 16 l

Recenze Demon M80204 16 l

Aku zádový postřikovač od firmy Demon je snadno použitelný přístroj, který je vynikající alternativou k ručním nebo benzínovým postřikovačům. Baterie, kterou je vybavený, umožňuje dlouhou pracovní dobu. Postřikovač je vysoce účinný nástroj na ochranu rostlin. Lze jej využít při prevenci chorob rostlin a odstraňování škůdců, na velkých plantážích a polích, plodin, zahrad, květin, ovoce apod.

Registrovaný uživatel21. srpna 2022

nejlevnejsi

plna spokojenost

Registrovaný uživatel11. července 2021

Splnil všechna očekávání

Registrovaný uživatel27. června 2021

Tento produkt mi došel poškozený, když jsem četl návod, tak se tento přístroj má po 5ti letech zlikvidovat (proč?). Přístroj jsem ani nezkoušel (kvůli poškození). Poslal jsem ho zpět, prodejce mi vrátil peníze. Sice jsem ho ani nevyzkoušel, ale moji důvěru si nezískal (na základě toho, že se má po 5ti letech zlikvidovat a i toho, jak přístroj vypadal dle provedení, např. naprosto nevyhovující provedení popruhů).

Registrovaný uživatel10. května 2021

Snadná manipulace a dobrá cena

zatím jsme nezjistili žádné nedostatky

Doporučujeme