Recenze Deminas DS26159271 rukavice na revma

Recenze Deminas DS26159271 rukavice na revma

Ergonomické kompresní rukavice Deminas DS26159271 jsou vhodné na revma, karpální tunel nebo bolest zápěstí. Jsou určeny pro celodenní nošení, pro terapeutické uvolnění od bolesti, zánětu, otoku a pro podporu regenerace kloubů, svalů a šlach rukou. Díky speciálnímu bezprstovému designu můžete v rukavicích provádět všechny činnosti a zároveň si dopřát potřebnou terapii.

Rome13. června 2025

Rukavice nosím necelý týden a zdá se, že opravdu pomáhají, ještě uvidím po delší době.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2023

hřeje, omezuje bolest rukou

Registrovaný uživatel28. června 2023

malé pro chlapa

leží v lekarničce

Registrovaný uživatel13. listopadu 2022

potřebuji oddálit operaci karpálu, chodím o berlích už léta a kaprál mám právě z berlí. Na pravé straně oddoperován před 5 lety a nyní potřebuji i levou ruku ale současný zdravotní stav mi to nedovoluje.

používám rukavici denně, bohužel brnění je silné. Je pravda, že když mám rukavici na ruce jsem schopna i psát na počítači. Doufám, že se to alespoň trochu zmírní abych mohla operaci posunout alespoň do jara.