Recenze Dema Stojan na motorku do 567 kg

Stojan od značky Dema má pevné celolokovové provedení. Je vybaven 5 otočnými dvojitými kolečky. Vestavěná parkovací brzda chrání proti neúmyslnému posunutí. Vhodná na všechny typy motocyklů do hmotnosti 567 kg.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Stojan na motorku Dema je vhodný pro většinu motocyklů s vyšší hmotností a delší konstrukcí, nabízí variabilní nastavení a stabilitu. Pro lehčí motocykly nebo na nerovném povrchu s dlažbou však může být manipulace obtížná a konstrukce nedostatečná. Doporučeno pro uživatele s vhodným typem motorky a rovným povrchem.

• Variabilní nastavení na boční stojan
  • Zvládá i delší motocykly
  • Zdvojená kolečka pro stabilitu
  • Funkční i na nerovném povrchu
  • Pevná konstrukce
  • Pro některé motocykly nedostatečná nosnost
  • Nájezdy s příliš strmým úhlem
  • Pojezdová kolečka obtížně manipulovatelná na dlažbě
  • Těžký a nevhodný pro lehčí motocykly
  • Nevejde se některý typ motorky

michaljan33722. srpna 2026

Pevná konstrukce , nekroutí se při zatížení.

Pojezdová kolečka by bylo vhodné opatřit tvrdou pryží kvůli snazší manipulaci na dlažbě. Nájezdy ( klíny ) by bylo vhodné udělat s menším úhlem.

Stojan je celkem funkční , bohužel při pojíždění na povrchu který není absolutně rovný ( hladký ) je manipulace poměrně obtížná.

ZD27. května 2026

Lehká manipulace

ladabmwr1225. ledna 2026

nevejde se motorka

Registrovaný uživatel30. října 2025

těžký,moto 230kg stojan se vlní,nájezodé brzdy nedostatečné již je vyhozen za garáží,pokud si někdo přijede za litr je jeho

k ničemu

j.p.r31. srpna 2025

technické řešení, dílenské zpracování, cena - výkon

Karel_kovar31. května 2024

Nádherná a snadná manipulace

Snad u montáže jsem využil čtení technických výkresů

Kvalita a pohodlí při otáčení motocyklu v garáži. Takovou dohodu jsem nečekal.jsem rád že jsem,si koupil.

Vena26. února 2024

nosnost do 567 kg i pro delší moto variabilní nastavení na boční stojan funkční i na nerovném povrchu zdvojená kolečka cena

zatím velice spokojen - mám jen krátce