Plena pro dospělé Recenze Delta Abri - san Delta No. 6 30 ks

Recenze Delta Abri - san Delta No. 6 30 ks

Anatomicky tvarované pleny pro střední a těžké stupně inkontinence, především u mobilních pacientů. Používáme pro ženy a muže, nutná speciální fixace.

bohuslav.junek31. ledna 2025

Ve všech ohledech mi léta vyhovuje.

naprosto spokojen

hana26. srpna 2024

poměr cena-kvalita tvarem i velikostí dobře sedí

určitě doporučuji

ludek.ved10. února 2024

Levné a spolehlivé. Velký rozměr.

Registrovaný uživatel30. října 2023

chtěla jsem vyzkoušet, zdálo se mi, že vložky, které používám už nestačí ,naštěstí šlo jen o nachlazení a mohla jsem se vrátit k vložkám, ty "sedí" lépe produkt je dostatečně veliký, skoro až moc a efekt to nemá použila jsem na noc,ale stejně musím tak dvakrát třikrát měnit, já prostě nedokážu v tom nasáklém zůstat

stejně jak se člověk na té posteli "mele", ta prosákne, ne všude ,ale buď vpředu, nebo postraně...proti tomu nejspíš není odolná žádná inkontinenční pomůcka

ale jo, lepší něco něž nic a než nějaké jen slabounké vložky byť s deklarovanou vysokou savostí

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

Plně slouží účelu, pro který je určeno

Nenašla jsem žádné.

Je to dobrý výrobek

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

Nepotřebuji, díky Bohu, zajištní na noc ale pro ranní vstávání potřebuji jistotu, což mě tento druh plně zajišťuje.