Signalizace záběru Recenze Delphin Tip Alarm s adaptéry

Recenze Delphin Tip Alarm s adaptéry

Světelný signalizátor Delphin Tip Alarm je nenáročným pomocníkem během rybaření. Díky přiloženým dvěma typům držáku je možné umístit tento signalizátor na většinu rybářských prutů. Po nasunutí na blank se automaticky rozsvítí zelené světlo signalizátoru, které zároveň slouží jako poziční dioda. Díky otřesovému čidlu uvnitř signalizátoru se i při sebemenším záběru ryby automaticky rozbliká červené…

Táňa10. října 2025

Svítí za tmy.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2023

Moc mi to pomohlo v noci lehké a nepromokavé jednoduchý patent dá se nahazovat i nasazené trochu horší nasazení ale to je v prstech baterie vydrží 1 rok Mi vyhovuje 95% spokojen

Špatná manipulace na fedderu moc nedotahovat

Mi to vyhovuje 95%kvalita

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

světlo bliká pořád a u vody je to na nic nepříjemné

Registrovaný uživatel30. května 2022

Výdrž, spoľahlivosť,

Super na nočný lov.

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Jednoduchosť, dobré a pevné uchytenie na prút.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Produkt nesplnil očekávání vtom že nefunguje jak má. Při sepnutí svítí zeleně ale i bezpřestání červeně bliká. Nedostatky produktu jsou v tom že mám dva adaptéry na prd.

Registrovaný uživatel7. srpna 2021

Výborné na feeder!! Citlivý - jsou vidět i jemné záběry. Dvě velikosti držáku na různé průměry špiček.

Mě naprosto vyhovuje - spokojenost

Registrovaný uživatel25. dubna 2020