Zatím spokojenost, uvidíme na konci sezóny....ale myslím, že za tyhle peníze vše super
Při tvorbě tohoto samostatného signalizátoru jsme se rozhodli inspirovat mega úspěšnou sadou Optimo, která si získala srdce mnohých rybářů po celé Evropě. Do signalizátoru Delphin MEMORY jsme aplikovali všechny oblíbené funkce, mezi kterými jednoznačně kraluje paměť.
Porovnat ceny od 319 Kč5 | 118x | ||
4 | 38x | ||
3 | 6x | ||
2 | 3x | ||
1 | 1x |
Mám rád tuto firmu. Pípák funguje velmi dobře.
Super hlásič za super cenu.
osvědčená kvalita, spolehlivé i při dešti, vydrž baterie
Citlivost dobrá
Dvířka od baterie moc nedrží a při manipulaci se stává že vypadnou
Jsem sním spokojen
Zatím funguje velmi dobře hlavně se mi líbí přepínání na denní a noční signalizaci
špatná regulace hlasitosti, chraplavé tony, jinak tvarově dobré provedení
LK
V praxi ještě nevyskoušeno jen nastavení
To co je potřeba splňuje na 100%.Cena vynikajici
O ničem nevím-mě vyhovuje
Levný a dostupný produkt.
Velmi dobrý signalizator. Používám jej na krátké vycházky kde nepotřebuji příposlech. Co můžu ocenit je dlouhá výdrž baterie a tlačítko ,,R" pro vypnutí zvuku při nastavování a jeho automatického zapnutí cca po 20 sekundách
Za tu cenu je to bezkonkurenční výrobek.
Vše super zazim
Špatně se mě tam vkládala baterie. Pocitam tak 3x a a praskne nějaký drát
Vybral jsem si je na základě recenze kamarada , protoze je ma taky. JSem spokojeny a to velmi , stručne ... za malo penez , hodně muziky. Baterka tam vydrzi neuveritelne dlouho coz je mile prekvapeni.
Funguji velice spatne... asi podle nalady! Velike zklamani pro mne!
Spolehlivé
Kvalitní
Hodně nastavení
Páčka k zapínání není dobře řešena, mohla by se lehce zlomit
Velmi spolehlivý
Pěkně fungují
asi cena ,že
snad bude fungovat dobře a dlouho
Rozumná cena
Kvalitní zpracováni a jsou to krasavci.