Recenze Delphin Classa prsačky

Pohodlné a spolehlivé prsačky Classa od značky Delphin se vyznačují výbornými vlastnostmi a kvalitně zpracovanými detaily, jako jsou švy a spoje mezi materiály. Zvolený materiál je specifický svojí nízkou hmotností, flexibilitou a absolutní voděodolností. Díky těmto parametrům se budete cítit komfortně i při zvýšené aktivitě. Kromě standardních nastavitelných popruhů na ramena disponuje tento…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Delphin Classa prsačky jsou hodnoceny jako kvalitní a pohodlné pro chůzi ve vodě, s nastavitelnými prvky pro přizpůsobení postavě. Některé velikosti však mají krátké nohavice a nízko umístěné pudlo, což omezuje jejich použití v určitých situacích.

• Nastavitelný pásek v pase pro přizpůsobení postavě
  • Kvalitní materiál
  • Nastavitelné kšandy
  • Pohodlné při chůzi ve vodě
  • Cena odpovídá kvalitě
  • Krátké nohavice u některých velikostí
  • Nízko umístěné pudlo

p.podrazil4. března 2026

nízko pudlo

Varianta 46
kucharska.nikola20. prosince 2025

Lehke, velikost odpovida, kvalitni material

Varianta 45
silviehavlikova9. října 2025

máme už druhé a spokojenost

Varianta 47
Hana7. listopadu 2024

Jsou k ničemu. Krátké nohavice. Nedá se v nich chodit. Zvednout nohu do schodů, to prostě nejde. Hrůza!!!

sbauchnerova3. října 2024

Cena odpovídá kvalitě

Registrovaný uživatel15. září 2024

Dobrý materiál

kristynahodanova5. července 2024

- zaujala mě aktuální cenová nabídka - výborný je v pase nastavitelný pásek - syn je velmi hubený a díky tomu mu prsačky dobře sedí - fajn nastavitelné kšandy - ve vodě se mu v nich dobře synovi chodí, je spokojený, nebyla mu zima - je tedy léto

- dle uvedené tabulky neodpovídala velikost stélky, přeobjednávala jsem větší velikost

- jsem spokojená, doporučuji