pevné pouzdro

pevné pouzdro
hodně blbě se tam dávají pruty
asi bych znovu nebral
Pevnost,materiál
Těžce se tam vlezou dva pruty ,při dvou je to nazvané, takže používám jako 1 komorový
Zpracování
Nacpat tam dva pruty s navijáky je nemožný, takže dvoukomorové pouzdro vlastně na jeden prut
Toto pouzdro je úplně k ničemu pro normální využití pro běžný rybaření.
Moje chyba, že jsem ho nevyzkoušel hned, když mě přišlo, kdybych ho vyzkoušel tak jsem ho hned vrátil, protože 2 pruty připravené s naviakama se tam prostě nevejdou. Mám ho teď zbytečně hozené úplně nové v garáži.
Úplně špatně řešené.
pěkné zpracování i kvalita
na mnou objednané a zakoupené pruty v této prodejně bylo objednáno i pouzdro Delphin Atoma 120 cm. Zaslané pouzdro bylo malé, žádná vůle na délku, prakticky bylo nemožné do něho uložit pruty i když bylo deklarováno, že se tam vejdou. Transportní délka prutů byla uvedena 115 cm.
Objednal jsem si nové pouzdro 130 cm stejné značky u jiného dodavatele a jsem spokojen.
Při vyřizování reklamace nebyl pracovník prodejny zrovna do telefonu zrovna moc příjemný.
prodejce by mohl příště toto vyzkoušet, než dojde k odeslání.
Jinak vše O.K.