Pouzdro na prut Recenze Delphin Atoma 120 cm

Recenze Delphin Atoma 120 cm

Dvoukomorové feederové pouzdro Delphin Atoma je speciálně navrženo pro všechny příznivce lovu na Feeder. Bylo navrženo s pěnovým polstrováním, které je potaženo jemným nylonem. Tato kombinace spolehlivě ochrání vaše cenné pruty a navijáky před poškozením. Pouzdro je vybaveno vnější kapsou T-Protect, která je speciálně určena k uložení tubusu s feederovými špičkami.

fona.31619. února 2024

pevné pouzdro

hodně blbě se tam dávají pruty

asi bych znovu nebral

Registrovaný uživatel16. října 2022

Pevnost,materiál

Těžce se tam vlezou dva pruty ,při dvou je to nazvané, takže používám jako 1 komorový

Registrovaný uživatel7. září 2021

Zpracování

Nacpat tam dva pruty s navijáky je nemožný, takže dvoukomorové pouzdro vlastně na jeden prut

Registrovaný uživatel18. července 2021

Toto pouzdro je úplně k ničemu pro normální využití pro běžný rybaření. Moje chyba, že jsem ho nevyzkoušel hned, když mě přišlo, kdybych ho vyzkoušel tak jsem ho hned vrátil, protože 2 pruty připravené s naviakama se tam prostě nevejdou. Mám ho teď zbytečně hozené úplně nové v garáži.

Úplně špatně řešené.

Registrovaný uživatel13. května 2021

pěkné zpracování i kvalita

na mnou objednané a zakoupené pruty v této prodejně bylo objednáno i pouzdro Delphin Atoma 120 cm. Zaslané pouzdro bylo malé, žádná vůle na délku, prakticky bylo nemožné do něho uložit pruty i když bylo deklarováno, že se tam vejdou. Transportní délka prutů byla uvedena 115 cm. Objednal jsem si nové pouzdro 130 cm stejné značky u jiného dodavatele a jsem spokojen. Při vyřizování reklamace nebyl pracovník prodejny zrovna do telefonu zrovna moc příjemný.

prodejce by mohl příště toto vyzkoušet, než dojde k odeslání. Jinak vše O.K.