řezačka na dlažbu Recenze Dedra DED1154 1200 mm

Recenze Dedra DED1154 1200 mm

Přesný řez a zachování pevně daného směru je základním předpokladem úspěšného krácení či řezání dlaždic a obkladů. Každý profesionální řemeslník vám řekne, že nekvalitní řezačka na dlažbu za nízkou cenu se v konečném důsledku pěkně prodraží, jelikož napáchá více škod, než užitku.

statnej25. července 2025

Lehká

Není na svoji délku vyztužená a pevná Nemá podpůrná ramena na velkou dlažbu ačkoliv je na velkou a dlouhou dlažbu Kolečko řezu utíká a nemá rovný řez,dělá oblouk na dlouhém řezu

No na keramický odklad to jde ,ale na řez dlažby je potřeba vystužit a přidat prvky na velko formát aby se nelámala do oblouku. Výrobce si jistě poradí

Registrovaný uživatel19. září 2022

Perfektní řez

Registrovaný uživatel12. července 2021

Dobrý vrch a pojezd.

Moc pruží spodní díl.

Ale to dlouhé řezačky dělají. Tak průměr ale za dobrou cenu.

Registrovaný uživatel11. července 2021

Velmi slabá konstrukce a vodící lišta, když už urizne, tak do oblouku, při lámání konstrukce pruží, není stabilní. Délka 120 cm. Za mě vyhozené peníze.

V této délce rozhodně nebrat!!!!!!

Registrovaný uživatel21. června 2021

značně podimenzované, z tohoto matriálu by měla být max 600mm

Registrovaný uživatel5. května 2021

Vzhled

Funkčnost, vrchní rameno se při řezání v půlce zvedne a nedorizne dlažbu.

K nepouziti

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Koupil jsem si tuto řezačku na obklad 120 x 60 cm. Řezačka se celá prohýbá a nejde tím řezat na dlouho. Těch 60 cm ještě při troše dobré vůle ujde, ale na 120 cm to je nesmysl.

RS5. prosince 2020

Dedra spatna , jsou lepsi za te cenu priklad Kraft, 1200 této délce k ničemu Vyhozené peníze

Registrovaný uživatel31. října 2020

V této délce k ničemu. Neuřízl jsem úspěšně ani jednu dlaždici. Vyhozené peníze.

dominikkuracina25. června 2020

Veľmi ľahká pekné a kvalitné rezanie som veľmi spokojný

Registrovaný uživatel7. června 2019

Nevin

Registrovaný uživatel3. června 2019

Řeže, ale mám silnou 10mm dlažbu a buď ji nezlomí a vytrhnu kolečka z vodící lišty nebo ji zlomí špatně. To ovšem neznamená že by nefungovala na standartní dlažbu. To nemohu posoudit. Nejsem schopen ji seřídit, ale to může být jen můj problém.