Recenze Dědeček Oge: Učení sibiřského šamana - Pavlína Brzáková (2004, pevná s přebalem matná)

Kniha zachycuje proměnu obyčejného člověka v léčitele a přibližuje praktiky sibiřských šamanů. Vyprávění o životě dědečka Ogeho od řeky Podkamenné Tunguzky je okénkem do světa přírodního národa, který jen těžce odolává současným vlivům globalizace. Autorka je známá etnoložka a šéfredaktorka časopisu Regenerace.

pipe1214. prosince 2023

Skvělý příběh Cena

Skvělá kniha jak vypadalo šamanství v dobách Stalina

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

skvěle napsané, čte se to jedna báseň, obsahuje hluboké myšlenky

Registrovaný uživatel24. května 2021

Úžasně napsaná kniha

Registrovaný uživatel23. května 2021

Velmi pěkný a poutavý příběh. Stojí za to si knihu přečíst. Autorce moc děkuji.

Registrovaný uživatel21. května 2021

hloubka

Registrovaný uživatel14. května 2021

Zajímá mě tato tématika, knihu právě čtu, líbí se mi způsob, jakým autorka příběh vypráví.

Registrovaný uživatel12. května 2021

mám ráda povídání a dokumenty o Sibiři a tajemno které je v knihách od paní Brzákové. Člověk se ocitne v jiném světě a zapomene na starosti.....

Registrovaný uživatel11. května 2021

Zajímám se o sibiřské léčitelství a umění žít v souznění s přírodou. . Jasný obsah,forma,srozumitelnost. "Použila" jsem tento produkt zatím jednou,ale jistě se k němu budu vracet :D

Mé očekávání splnil tento produkt nad očekávání. Žádné nedostatky.

Více takových knížek,které mohou mnohým otevřít oči.