Napínací potah Recenze decoDoma Nueva Textura Niagara strečový potah na relaxační křeslo 70-90 cm

V potahu Niagara se snoubí špičkový materiál a dokonalé zpracování. Je vyroben z vysoce pružného silného úpletu s 60 % přírodních bavlněných vláken s výrazným měkkým reliéfem. Patentovaná technologie SuperStretch zajišťuje jeho roztažitelnost do všech směrů. Potah se snadno nasazuje a díky své elasticitě se perfektně přizpůsobí téměř každému tvaru tak, že vypadá jako pravé čalounění.

Registrovaný uživatel24. října 2025

elastické, lehce se nasazuje, příjemná oříšková barva

jstambaska3. srpna 2025

Potah se mi vůbec nepodařilo nasadit. V místě područek je prostřižený a tam nevím, jak ho nasadit a zajistit. Dívala jsem se na několik instruktážních videí, ale nikde jsem nic podobného nenašla.

Nekupovat.

levap.kelim26. února 2025

Potah lze dobře natáhnout, vypadá dobře, dá se prát.

Je v určitém rozměru poněkud větší než moje křesto, takže nepasuje přesně.

Registrovaný uživatel29. ledna 2025

Perfektní materiál krásně sedí proste PARÁDA

Za mne perféto

Varianta smetanový
bendov.vera7. ledna 2025

křeslo je jako nové

není na všechna křesla, ale dá se přizpůsobit

zatím spokojenost, chybí často světle šedá barva

Varianta antacit
jzahoranska14. prosince 2024

pevný příjemný materiál, moc pěkná struktura, dobry poměr složení materiálu

škoda, že není varianta potahu na křeslo, které nemá oddělenou spodní část

první dojem velmi dobrý, snad bude i tak dobře a dlouho sloužit

Registrovaný uživatel2. prosince 2024

Krásně natahuje, takže se přizpůsobí snad všem tvarům křesla. Je kvalitně ušitý. Nemusím tak vyhazovat staré, velmi zašlé křeslo, kde původní potah nelze sejmout.

Uvítala bych na výběr širší spektrum barev. Tento zelený potah se mi hodí, mám žlutě vymalovaný pokoj, ale do jiného pokoje by se mi hodil potah v nějaké teplé, svěží barvě (např. hrášková barva, béžová, žlutá, atd.)

Je to kvalitní věc, doufám, že do konce života, takže doporučuju. Recyklace ovšem není možná, protože je to směs dvou materiálů, takže se jenom modlím, aby po mé smrti neskončil třeba velrybě v břiše....

Varianta zelený
SasaOvesna23. září 2024

Je to napínací a opravdu to sedí téměř na všechna křesla a sedačky

Zápory byly na mé straně, na jedno křeslo platilo to téměř, ale na druhé to sedlo.

Jsem spokojená a je to hezké

Varianta smetanový
Registrovaný uživatel12. srpna 2024

Dobře sedí

Varianta bordó
rvolna30. června 2024

Kryje zašpiněné potahy za mnohem nižší cenu než přečaulounění. Dá se vyprat. Nová křesla chrání před špínou.

Nesedí úplně, ale to asi nejde na všechny druhy křesel.

Vilma7. června 2024

Špatně jsem vybrala, obratem mi bylo vMěněno za výrobek, který padl jak ulitý!