Recenze Debica Frigo HP 2 205/55 R16 91 H

Debica Frigo HP2 je zimní pneumatika s kratší brzdnou dráhou na mokru, nízkou spotřebou paliva a vysokým kilometrovým výkonem. Pneu Debica jsou určeny pro vozy nižší a nižší střední třídy. S touto pneumatikou dojedete vždy zdárně do cíle.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Debica Frigo HP 2 zajišťuje dobré jízdní vlastnosti na sněhu a nízkou hlučnost, ale někteří uživatelé upozorňují na praskání pneumatik a nebezpečné chování na mokré silnici. Pro běžné zimní použití je vhodná, ale vyžaduje pravidelnou kontrolu stavu a opatrnost v mokrých podmínkách.

• Dobré jízdní vlastnosti na sněhu
  • Nízká hlučnost
  • Kvalitní přilnavost na suchu i mokru
  • Výborný záběr a brždění na sněhu
  • Příznivá cena
  • Praskání pneumatik po obvodě i při dostatečné hloubce dezénu
  • Extrémně nebezpečné na mokré silnici
  • Kratší životnost než u jiných značek

richardbohmcz2. ledna 2025

Kvalitní pneu na suchu, na mokru i ve sněhu.

Registrovaný uživatel7. února 2024

Nízká hlučnost Dobré jízdní vlastnosti na sněhu i mokru Cena Km nájezd

Už píchlá třetí pneu, praskají po obvodě, tento posudek přidávám po 2 - 3 letech. Takže s Debicou končím, jinak jízdní vlastnosti dobré. 7.2.2024

Značku Debica používám delší léta. Tento vzorek používám druhou sezónu na Ford Focus. Lepší než Barum a Matador, které jsem používal před Debicou. Km nájezd cca 30 - 40 tis km, používám do 4 mm. recenze 8.9.2020 Použil jsem i na dalším autě, Ford C-max, VW Golf VII, ale teď po zkušenosti s píchnutou pneu, tak už jí nechci, praská po obvodě a to pneumatika měla 6,5 mm, 2x 5 mm

Registrovaný uživatel19. února 2023

na sněhu dobrý

na mokru extrémně nebezpečné

nechapu jak tahle guma může mít na štítku přilnavost na mokru "C" Na sněhu drží dobře,ale na mokré silnici jsem nic klouzavějšího nezažil a to už jezdím 25let.

Registrovaný uživatel10. prosince 2022

Příznivá cena. Kromě perfektní přilnavosti velmi nízká hlučnost. Jezdím denně 50 - 100 km.

Pneumatiky používám na Škodě Superb. Jsem s nimi velmi spokojen. Příští rok je pořídím manželce na Mercedes.

Registrovaný uživatel10. října 2022

cena vyrobeno v německu

Registrovaný uživatel9. února 2022

Zatím perfektní zkušenost. Zdají se být tiché, záběr- brždění na sněhu vynikající. Oproti Polaris 5 nesrovnatelné.. Jezdil jsem dríve Debica /SAVA S3+, ty jsou super ale hlučnější.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2021

Dostal jsem doporučení od svého mechanika, který se nám stará o všechna auta. Zatím jsem toho moc nenajezdil, ale jsem moc spokojen. To hlavní ale prokáže až opravdová zima.

Registrovaný uživatel26. února 2021

Skvele drží

Za ty prachy, výborné vlastnosti.