Kvalitní pneu na suchu, na mokru i ve sněhu.

Kvalitní pneu na suchu, na mokru i ve sněhu.
Nízká hlučnost
Dobré jízdní vlastnosti na sněhu i mokru
Cena
Km nájezd
Už píchlá třetí pneu, praskají po obvodě, tento posudek přidávám po 2 - 3 letech. Takže s Debicou končím, jinak jízdní vlastnosti dobré. 7.2.2024
Značku Debica používám delší léta. Tento vzorek používám druhou sezónu na Ford Focus. Lepší než Barum a Matador, které jsem používal před Debicou.
Km nájezd cca 30 - 40 tis km, používám do 4 mm. recenze 8.9.2020
Použil jsem i na dalším autě, Ford C-max, VW Golf VII, ale teď po zkušenosti s píchnutou pneu, tak už jí nechci, praská po obvodě a to pneumatika měla 6,5 mm, 2x 5 mm
na sněhu dobrý
na mokru extrémně nebezpečné
nechapu jak tahle guma může mít na štítku přilnavost na mokru "C" Na sněhu drží dobře,ale na mokré silnici jsem nic klouzavějšího nezažil a to už jezdím 25let.
Příznivá cena.
Kromě perfektní přilnavosti velmi nízká hlučnost.
Jezdím denně 50 - 100 km.
Pneumatiky používám na Škodě Superb.
Jsem s nimi velmi spokojen.
Příští rok je pořídím manželce na Mercedes.
cena
vyrobeno v německu
Zatím perfektní zkušenost. Zdají se být tiché, záběr- brždění na sněhu vynikající. Oproti Polaris 5 nesrovnatelné.. Jezdil jsem dríve Debica /SAVA S3+, ty jsou super ale hlučnější.
Dostal jsem doporučení od svého mechanika, který se nám stará o všechna auta. Zatím jsem toho moc nenajezdil, ale jsem moc spokojen. To hlavní ale prokáže až opravdová zima.
Skvele drží
Za ty prachy, výborné vlastnosti.