naprostá spokojenost, vše co od kávovaru očekávám, splňuje.

naprostá spokojenost, vše co od kávovaru očekávám, splňuje.
Intuitivní ovládání
Snadná údržba
Luxusní pěna :-)
Způsobuje závislost na kávě :-)
Kávovar používá celá rodina a jsme všichni spokojení.
perfektní návod ,programování i přímá volba nápoje, bezvadná pěna u capucina i latte jsem spokojena ,že nápoje nejsou sladké
Pracuje velmi dobře, jednoduché ovládání, menu v češtině.
Zatím nic nezjištěno.
Máme jej od Vánoc - cca 4 měsíce
Poměr cena/výkon
Splnilo očekávání
Výborná mléčná pěna - odnímatelná nádržka se nechá do lednice, takže nemusíte umývat po každé kávě - proplach to po vás chce po každém mléku, ale to se rovná 10 vteřin. Velké umytí nádoby provádíme cca 1x za 3-4 dny a je to otázka minutky.
Káva super a to jsem byl zvyklý i na lepší značku kávy. Tady jsem zkusil i levnější kávy a maximální spokojenost.
Po poměrně krátkém čase (2měsíce) cca 4kávy denně se začal hlásit o odvápnění a výměnu vodního filtru - to ale může být i tvrdostí vody, takže tím bych to neodsuzoval - nicméně uvést to sem snad nic nepokazí.
A zvažte výšku nádoby na kávu (Hrníček, sklenička) - některé skleničky na laté se nám nevejdou pod dávkovací trysky na stojato, to je pak musíte držet ze šikma a to nebaví.
Jediné co, tak jsem začal pít tolik kávy, že bych možná uvítal aby to nemělo nádržku na vodu tak malou a nebo aby to rovnou bylo napojeno na vodovod.
Na doporučení kamaráda "kafaře". Velmi snadná obsluha. Přístroj používá celá rodina.
Vše automaticky, samočištění, vše potřebné v balení. Cena byla taky přijatelná (za stroj, který jsme dostali). Používáme ho denně.
November nakoupeny a hned nefunkcni uz po druhe tak jsem zmenila znacku De longhi ja uz urcite ne