Kávovar Recenze De'Longhi Perfecta ESAM 420.40.B

Recenze De'Longhi Perfecta ESAM 420.40.B

De'Longhi Perfecta Evo ESAM 420.40.B je plně automatický kávovar, se kterým si snadno připravíte italskou klasiku jako aromatické Espresso či Latte Macchiatto. LatteCrema systém si poradí s širokým výběrem káv s mlékem. Díky funkci „My menu“ si můžete každý recept upravit podle své chuti. Tento model je v černém provedení.

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

naprostá spokojenost, vše co od kávovaru očekávám, splňuje.

Registrovaný uživatel6. října 2022

Intuitivní ovládání Snadná údržba Luxusní pěna :-)

Způsobuje závislost na kávě :-)

Registrovaný uživatel4. října 2022

Kávovar používá celá rodina a jsme všichni spokojení.

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

perfektní návod ,programování i přímá volba nápoje, bezvadná pěna u capucina i latte jsem spokojena ,že nápoje nejsou sladké

Registrovaný uživatel10. června 2022

Pracuje velmi dobře, jednoduché ovládání, menu v češtině.

Zatím nic nezjištěno.

Registrovaný uživatel12. dubna 2022

Máme jej od Vánoc - cca 4 měsíce Poměr cena/výkon Splnilo očekávání Výborná mléčná pěna - odnímatelná nádržka se nechá do lednice, takže nemusíte umývat po každé kávě - proplach to po vás chce po každém mléku, ale to se rovná 10 vteřin. Velké umytí nádoby provádíme cca 1x za 3-4 dny a je to otázka minutky. Káva super a to jsem byl zvyklý i na lepší značku kávy. Tady jsem zkusil i levnější kávy a maximální spokojenost.

Po poměrně krátkém čase (2měsíce) cca 4kávy denně se začal hlásit o odvápnění a výměnu vodního filtru - to ale může být i tvrdostí vody, takže tím bych to neodsuzoval - nicméně uvést to sem snad nic nepokazí. A zvažte výšku nádoby na kávu (Hrníček, sklenička) - některé skleničky na laté se nám nevejdou pod dávkovací trysky na stojato, to je pak musíte držet ze šikma a to nebaví.

Jediné co, tak jsem začal pít tolik kávy, že bych možná uvítal aby to nemělo nádržku na vodu tak malou a nebo aby to rovnou bylo napojeno na vodovod.

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

Na doporučení kamaráda "kafaře". Velmi snadná obsluha. Přístroj používá celá rodina.

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Vše automaticky, samočištění, vše potřebné v balení. Cena byla taky přijatelná (za stroj, který jsme dostali). Používáme ho denně.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2021

November nakoupeny a hned nefunkcni uz po druhe tak jsem zmenila znacku De longhi ja uz urcite ne