Recenze De'Longhi Magnifica Start Ecam ECAM222.20.B

Automatický kávovar De'Longhi Magnifica Start Ecam ECAM222.20.B je určen k snadné a rychlé přípravě kávy doma či v kanceláři. Kávovar je navržen v elegantní černé barvě, která ladí s moderními interiéry. Kávovar je vybaven dotykovým displejem, který umožňuje intuitivní ovládání. Uživatelé mají možnost nastavit sílu kávy, množství vody, a také teplotu připravované kávy dle svých preferencí.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Kávovar v bílé variantě je chválený za tichý provoz, jednoduché ovládání a kvalitu kávy. Někteří uživatelé však zmiňují problémy s odkapáváním vody a hlučným mlýnkem. Objevily se i případy vadných kusů, které bylo nutné reklamovat. Celkově však produkt nabízí dobrý poměr cena/výkon a většina uživatelů je s ním spokojena.

• Tichý provoz
  • Jednoduché ovládání
  • Dobrá kvalita kávy s hustou pěnou
  • Možnost regulovat množství vody a sílu kávy
  • Estetický vzhled
  • U některých kusů se objevuje vrzání a skřípání
  • Z trysek odkapává voda a tvoří se kapky
  • Chybí doporučení dokoupení filtru
  • Hlučnější mlýnek
  • Problémy s reklamací vadných kusů

Registrovaný uživatel9. ledna 2024

Krásný kávovar a po zjištění bily Délonghi je ko...asi vadný kus

Předáno k reklamaci 3 měsíce málo používané. UVIDIME JAK TO DOPADNE..Při výměně vody špatně spina .

Nevzdávám se ,líbí se mi a taky chápu prodejci za to nemůžou(ale vyrobci)

František Trubač30. prosince 2023

velmi dobrý poměr cena výkon :-)

Registrovaný uživatel30. srpna 2023

jednoduché nastavení dobrá káva s hustou pěnou 3 intenzity nastavení síly kávy = 3 stupeň velmi silná.

hlučnější mlýnek, ale není to nic hrozného. Jinak nic.

Už jeden kávovar (dražší typ) máme doma od této značky a jsme s ním spokojeni, tak tento jsme si pořídili na chatu. Docela překvapil, že za nižší cenu je kvalita skoro stejná jako u toho dražšího typu. Jen nemá displej a méně možností nastavení hned na předním panelu než. Nastavení dle manuálu je snadné. Určitě doporučuji!

Registrovaný uživatel1. srpna 2023

je perfektní

žádné nedostatky jsme nenašli.

kdo si ho koupí neprohloupí.

Registrovaný uživatel13. července 2023

Vše excelentní.

Chybí doporučení dokoupení filtru. Nutno dokoupit samostatně.

Registrovaný uživatel30. června 2023

Má všechno co jsem chtěl. Důležité pro mě bylo mít možnost regulovat množství vody a sílu kávy. Kávovar používám 2x denně dvě kávy, pokud přijde návštěva i vícekrát. Produkt mi doporučili v opravně kávovarů. Poslal jsem několik typů, vybrali tento. Snad bude sloužit k mé spokojenosti jako předchozí De Lonhghi.

neměl jsem zájem aby kávovar uměl nějaké kapučína. Piju preso, ráno malé, odpoledne velké a to mi stačí. Do odpolední kávy si někdy dám smetanu. Je to bez složitého čištění kávovaru.

Registrovaný uživatel13. dubna 2023

Bílá barva, jednoduché ovládání.

z trysek odkapává voda, tvoří se kapky.

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Výborný a tichý

Skvělý presovač za rozumnou cenu

Registrovaný uživatel7. listopadu 2022

po tydnu uzivani poslano k reklamaci, vrže skřipe

Registrovaný uživatel14. října 2022

Krásný, tichý a uživatelsky přívětivý kávovar