Kávovar Recenze De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.61.W

Recenze De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.61.W

Kávovar De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.61.W oceníte jako milovníci kvalitní kávy, kterou si připravíte pomocí plně automatického přístroje. K vyzkoušení láká Latte macchiato, klasické Cappuccino s napěněným mlékem nebo aromatické Espresso. Designový kávovar vynikne v kuchyni a stane se ozdobou interiéru, podobně jako v pravé italské kavárně. Klíčové vlastnosti - Ocelový mlýnek se 13 stupni…

Daniela Divišová30. října 2024

Velmi dobrá chuť kávy

Naprosto nedostačující vytvoření pěny, skoro žádná.

Registrovaný uživatel17. září 2024

Nefunkční (opraveno v rámci reklamace) Vrže (mám prý znovu zaslat do servisu)

Kávovar mi přišel nefunkční, v servisu vyměnili elektroniku a nyní už kávu dělá. Nicméně mi ze servisu přišel rozbitý (ulomená packa předního panelu), který se teď hýbe. Při ukončování výdeje kávy a při vypínání hlasitě vrže, mám prý poslat opět do servisu. Takže za měsíc, co kávovar mám, řeším jen závady. Rozhodně tento přístroj nedoporučuji, nevěřím mu, že dlouho vydrží, za mě je to vadný kus už z výroby, což by člověk čekal možná od Sencoru, ale ne od Delonghi za 9 tisíc.

Registrovaný uživatel16. září 2024

Někde protéká voda. do předního odtoku

michalsoldan28. června 2024

Za slušnou cenu slušný kávovar. Pro moje potřeby naprosto dostačující. Jednoduchá údržba i ovládání.

DUSANJUR12. ledna 2024

Je to super mašinka, dělá co má