Kávovar Recenze De'Longhi Magnifica S ECAM22.112.B

Recenze De'Longhi Magnifica S ECAM22.112.B

S kávovarem De'Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B si na jedno stisknutí připravíte svou oblíbenou kávu nebo horkou vodu na čaj. Díky trysce na pěnění mléka si navíc snadno přichystáte našlehané mléko na oblíbené cappuccino nebo latté. Klíčové vlastnosti - Ocelový mlýnek s 13 stupni hrubosti mletí - Osobní nastavení aroma, velikosti a teploty kávy - Automatická funkce čištění a odvápňování -…

Rudolf Ježovicz15. ledna 2025

DeLonghi Magnifica S - máme přes pět let a absolutní spokojenost. Kávovar je velmi jednoduchý na ovládání i údržbu. S napěňovačem se chce trochu sehrát ale udělá dokonalou pěnu vždy. Odvápňujeme podle přístroje, když si sám řekne blikáním kontrolky odvápnění, používáme odvápňovač z obchodu nebo drogerie, asi bych nedoporučoval šetřit a čistit to octem. Filtr kupujeme podle ceny a žádný problém nenastal za celou dobu. I spařovací jednotka je jednoduchá na údržbu, stačí občas pořádně umýt, rozebrat, promazat potravinářskou vazelínou správná místa a nemůže být problém. Jsou i pěkné návody na YT. Jediné co jsme řešili byla malá kruhová gumička O-kroužek u napěňovače, je třeba dát pozor při rozebírání trysky před mytím od mléka aby jste ji nesvlékli a nespláchli. Je dost malá a dá se snadno přehlédnout. Je i dost drahá. Jinak z pěti hvězd bych dal i šest kdyby to šlo.

Absolutně NIC - výborný stroj

Drží si už roky stejnou cenu, vydrží opravdu hodně a je jednoduchý na obsluhu i údržbu. Mohu jen doporučit.

jirizacek1. března 2024

Po 17ti letech druhý kávovar De Longhi,ale starý funkční na chatu.

Kávovar je i pěkný vizuálně,ale zdá se mi že starý magnifico dělal lepší kafčo,uvidím co dál

Registrovaný uživatel22. února 2024

dobré kávy,naprostáspokojenost by byla,ale..

ale často nám svítí červená kontrolka, asi tak 1x za měsíc. Už 2x jsme to reklamovali.Po prvé nám vyměnili řídicí jednotku a po druhé jen vyčistili a že je ok, ale za měsíc zase červená, asi jsme koupili špatně.

chtěla jsem to vyměnit za jiný, ale nepochodila jsem.

Registrovaný uživatel27. července 2023

Dobré recenze a zkušenost s kávovary této značky. Rychlé a bezproblémové dodání. Kávovar používáme denně.

Registrovaný uživatel7. června 2023

Jednoduchý, funkce dostačující. Hlavně celá řada je snadno udržovatelná. Vyjímatelná spařovací jednotka lze sice snadno vyjmout a vyčistit, ale vůbec to není potřeba ani po tisících káv. Ověřeno v práci. Na rozdíl od konkurenčních kávovarů, kde po pár kávách byla jednotka obalená a plesnivá koule.

V jednoduchosti je síla. Mléko na laté připravujeme zvlášť v napěňovací konvičce, která se snadno čistí. Výrazně snadněji než i ten nejdražší kávovar s funkcí laté.

Palec nahoru

L Slesingrova30. dubna 2023

kávovar naprosto splnil očekávání, dělá jednu kávu za druhou za dobrou cenu super nákup bezproblémový maximální spokojenost máme ten stejný v práci, kde už víc jak dva roky dělá víc jak 10 káv denně a pořád jede

Registrovaný uživatel1. února 2023

dobrá cena plně nám vyhovuje