Mlýnek na kávu Recenze De'Longhi KG200 černý

Recenze De'Longhi KG200 černý

Mletí kávy nikdy nebylo snadnější. S kávomlýnkem De'Longhi KG200 si namelete jakákoliv kávová zrna s čepelemi vyrobenými z nerezavějící oceli poskytující dlouhou životnost. Stačí jediné stisknutí na povrchu víčka a hravě připravíte až 12 šálků.

Registrovaný uživatel28. ledna 2023

pro mě hrozný mlýnek na kávu, mele velice na hrubo, celkově docela velký. Vrátila jsem, nemluvě o tom že si firma ponechala 61% z ceny výrobku. :-(

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Líbí se mi že je vyjímatelná a oplachovatelná mlecí nádobka.

Registrovaný uživatel30. září 2022

Krásný design i super funkčnost

Jsme rádi, že ho máme

Registrovaný uživatel13. března 2022

Docela tichy Snadno se cisti

Kratsi snura

Vsechno rozemele. Orechy, mak, kafe. Je super, za ty penize ideal. Vytahovatelna nadobka.

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

bytelny solidni

Registrovaný uživatel25. září 2021

Velký zásobník , rychle mleti,

Registrovaný uživatel8. září 2021

Naprosto perfektní "stroj" ! Jak se v této kategorii hodně často píše o zahřívání kávy při mletí, tak přeci není třeba radit, že není nic jednoduššího, než mlít s pauzami. Tento "stroj" navíc kávu ale nezahřívá, takže BONUS. S čištěním není nejmenší problém. Prostě přiloženým štětečkem jen vymetete "A je to". Není potřeba nic mýt, nikde do škvír nic nezapadává a plastovou nádobku lze snadno vyjmout a vsadit zpět.

Dávám za jedna.