Dělá dobré kafe, dají se použít i kapsle, jednoduchý k používání a hezký, retro design

Krásný design
Káva je super-dřív jsme měli DeLonghi automat,teď meleme sami a káva je mnohem lepší:).
Líbí se mi,že si regulují,kolik kávy chci (nic se nepřednastavuveje. Prostě zmáčknu čudl..)
Už mám stejný 3roky a v pohodě, nový protékal, káva bez pěny, zklamání.
Zklamaní
Splňuje moje nároky za přijatelnou cenu.
Krásná barva, skvělý design, kvalitní káva, dobrá značka
Zatím jedno kafíčko na zkoušku,vánoční dárek.Zdá se dobrý,rychlé nahřátí.Poměrně těžký dobře se dává páka s kávou.
Celkově super
Jednoduchost, výborná káva, skvělý vzhled.Znovu jsem si ho koupila.
Za mě super
vadná elektronika
Dobré jméno vyrobce
Malý prostor na šálky /výška/
Vibrace /šálky jezdí po ploše/
Každý šálek se neplní stejnoměrně
Umí vytvořit krasnou cremu, chuť kávy záleží na kvalitě zrn.
Po naslehani mléka trochu delší čištění, ale to je kvůli zaschnuti mléka nutné a logické.
Jsme spokojeni
Jednoduchá obsluha,pěkná pěna,
Hrnek musíte při přípravě kávy držet,jinak vám odcestuje.
Naprostá spokojenost,splnil očekávání
Výborná káva. Máme spotřebu o 80% méně kávy než u běžného kávovaru. Používáme denně na několik káv. Zatím jsme nenarazili na žádné zápory. Velmi doporučuji!
Chtěla jsem pákové espresso bez mlýnku , vybírala jsem podle značky, v neposlední řadě podle ceny, designu a recenzí na internetu. V kuchyni nezabírá příliš mnoho místa, líbí se mi retro design a používáme ho každý den několikrát.
Produkt není dokonalý, aby splnil očekávání, je třeba přístroj dostatečně nahřát , ale to je asi tak všechno, v návodu se to ale nedočtete. Káva je potom dostatečně horká a krásně napěněná. Stejně tak mléko. Používáme ESE pody Illy a výsledek je z mého pohledu vynikající. Bohužel ESE pody nemají běžně v obchodech, musím je objednávat na internetu a následně vyzvedávat. Hlavně že jsou všude spousty kapslí.
Přístroj je vhodný pro toho, kdo má rád kávu a chce si udělat espresso i doma , případně capuccino nebo latte, které se vyrovná kávě, za kterou utrácíme v centru Prahy . Těším se domů na moje espresso.
Dobrá cena - dobrá kvalita.
Kávovar je docela hlučný, z trysky na páru kape voda při každém dělání kávy.
Jinak tryska našlehá i pěknou pěnu.
Malý prostor mezi pákou a odkapávačem.
Jsem nespokojený nedaří se udělat na kávě hustou pěnu.