Kávovar Recenze De'Longhi Etam 29.660 SB

Recenze De'Longhi Etam 29.660 SB

Kávovar De'Longhi Etam 29.660 SB je speciálně vytvořen pro všechny, co si rádi dopřávají kávu. Dokáže připravit Caffe Latte, Latte Macchiato, Flat White, Espresso macchiatto a další. Klíčové vlastnosti - funkce odvápňování - funkce nahřívání šálků - automatické zapnutí a vypnutí - příprava dvou šálků najednou Kávovar De'Longhi Etam 29.660 SB Mléčná pěna obsahuje mikrobublinky, které…

CoVybrat.cz
Hodnocení: 85 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Plně automatický kávovar jistě potěší všechny vyznavače dobré kávy, kteří však na její přípravu nemají čas, nebo chuť učit se jejím postupům. Integrovaný mlýnek připraví čerstvou kávu. Můžete se rozhodnout i pro možnost přípravy již z předem namleté kávy. Na výběr máte z více mléčných nápojů, kromě cappuccina a macchiata i latte nebo flat white. Navíc si můžete nastavit intenzitu kávy i mléka. Menší nevýhodou je vyšší pořizovací cena.

Více na CoVybrat.cz
j.filipinsky19. listopadu 2024

nabidka nápojů pro nás dostačující snadná obsluha používáme jen o víkendech, za to cca 5-10x denně.

snad jen malé zásobníky na vodu a kávu.

jaroslava.profousova28. října 2024

Menší nádobka na vodu, kratší hubice na napěňování mléka

v.bauer5626. října 2024

jednoduchá obsluha

dobrá koupě nebyl k dostání

Registrovaný uživatel11. března 2024

Vse v poradku, krasna pena,doporucuji

Miroslav Smíšek11. prosince 2023

Pokuď fungoval tak dobrý

Měsíc před koncem záruky přestal dávat kafe a umřel Zatím na reklamaci.

Dost nepraktické místo pro nádržku s vodou. Maximálně 40 kafí za měsíc nezvládl připravovat ani dva roky.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2023

Kávovar jsem si koupil, kromě jiného z ekonomických důvodů. Proti kapslím od jiného výrobce návratnost investice do 2 let při 6 kávách denně. Navíc piji kávu, která mně chutná bez výhrad.

Poněkud větší hloubka, ale to jsem věděl.

Registrovaný uživatel16. září 2023

Rychlá a kvalitní příprava kávy

Registrovaný uživatel9. července 2023

Jednoduchá obsluha a snadná údržba

Ještě jsem neodvápňoval, takže zatím nevím

Je to již druhý kávovar DeLonghi který jsme si pořídili (ten minulý za svůj život udělal kafi jako v kavárně)a výběr značky byla jasná volba.

Registrovaný uživatel19. června 2023

funkce a možnosti + mléčné druhy kávy + budu denně (?) značka DeLongi +

nádobka na vodu zezadu nelze rozšifrovat číselné kódy výrobků DeLongi - ztěžuje výběr

dobrý až výtečný

Registrovaný uživatel14. května 2023

Produkt používám samozřejmě denně a naprostá spokojenost

Registrovaný uživatel8. května 2023

Vše výborné, jednoduché ovládaní, funguje skvěle.

Registrovaný uživatel29. dubna 2023

Díky recenzím na internetu, jsem spokojená, vše funguje jak má.

Registrovaný uživatel17. dubna 2023

Velký výběr druhů káv. Možnost přizpůsobení vlastním potřebám. Rychlá příprava kávy, i když není kávovar předehřátý.

S kávovarem velká spokojenost

Registrovaný uživatel11. února 2023

Splňuje všechny uvedené informace

Registrovaný uživatel2. února 2023

S kávovarem jsem velmi spokojena, vybrala jsem si ho na doporučení přátel, snadná obsluha, menu v češtině. Při dodání, jsem bohužel měla hned závadu, kávovar signalizoval problém s vodou. Závada byla v čidle nádržky vody. Velmi mile mě překvapila rychlost a ochota problém řešit, byla jsem zvědavá jak vše proběhne. Po nahlášení problému, jsem kávovar zabalila, druhý den přijelo auto a kávovar odvezlo, průběh stavu zakázky mi chodil mailem, do necelého týdne jsem měla kávovar s vyměněnou nádrží na vodu zpět (vráceno poštou). Nyní kávovar funguje jak má, a jsem si jistá, že pokud se vyskytne nějaká závada - servis je OK.

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

jen samá pozitiva. V práci uvařil dle počítadla 16 000 káv. Pak byl nutný servis, kde vyměnili za 93,- Kč dvě těsnění a zase běží jak má. Protože v zaměstnání běží denně, pořídil jsem si právě tento model i domu. Snadno se čistí celá spařovací jednotka (lze vyndat) Je úsporný na místo, je tichý a vyří výbornou kávu. Oceňuji i mlékovku, která dokáže připravat automaticky báječné latté a jiné druhy kávy.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Dobrý vyrobek

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

jednoduchá obsluha, výborná káva

Registrovaný uživatel19. listopadu 2022

hodně kladných věcí pro obsluhu a údržbu, lehká, intuitivní obsluha, používá se několikrát za den. Majitel je 93 letá paní.