Spolehlivost.

Tišší,než jsem myslel
Skvělá káva
Hustá mléčná pěna
Horké,i studené nápoje
Možnost dálkového ovládání přes mobil
Piju víc kávy,ale s tím se počítalo.
Za mě výborný nákup.
jednoduchá obsluha
čeština
spousta druhů káv (včetně cold brew)
funkce ToGo (káva přímo do velkého termohrnku s sebou)
hezký design
chytré funkce
aplikace (ale lze používat i bez ní)
Kávovar mi nahradil sestavu pákového stroje DeLonghi BK685 + mlýnku DeLonghi BK520. Hlavním důvodem přechodu na automatický kávovar byla rychlejší příprava kávy - zejména Cappuccino, které Eletta umí opravdu skvěle a jedním stiskem tlačítka. Navíc se tryska od mlékovky velice dobře čistí (po každém použití zapínám funkci clean + dá se jednoduše rozebrat a vyčistit pořádně (což dělám +/- vždy když dolévám mléko - takže tak 2x do týdne), výrobce píše, že se dá mýt i v myčcce)
Další funkce, kterou jsem začal denně používat je ToGo - která umí udělat větší množství kávy do cestovního termohrnku (každé ráno si připravuji Americano s sebou do práce). V balení byla i druhá nádoba na mléko, která je určena na přípravu studených nápojů, což jsem tedy ještě nezkoušel.
Celkově zatím kávovar splnil očekávání, spoustu funkcí a druhů káv jsem ještě neotestoval, ale moje denní nápoje zvládá na jedničku (malé (=normální) espresso, větší kávu do hrnku, Americano, cappuccino..)
Super, výborná káva i obsluha je jednoduchá, děkujeme
Používám 2 roky výborný mohu pouze doporučit
Malý obsah nádržky na vodu
Splnilo predstavy.
měla jsem doporučení
umí i studené nápoje
využíváme denně
nenosí mí kafe ráno do postele :D
- široký výběr nápojů z kávy
- přijatelná cena kávovaru
- snadná obsluha
- návod v češtině
- zatím jsem nic nezjistil
kávovar používám minimálně třikrát denně, funguje bez závad, celková spokojenost
Luxusní kávovar
Ovládání intuitivní
Dotykový displej
Výborná káva
Přes 50 nápojů
Luxusní kávovar, ze kterého káva prostě chutná. Ovládání je velice intuitivní, dotykový displej je taky super. Umí více než 50 nápojů. Ikdyž cena je trochu vyšší, koupě určitě nelitujeme a všem doporučujeme
Ovládání
Aplikace
Velká nabídka nápojů.
Umí i cold brew.
Karafa na teplé i studené mléčné nápoje součástí.
Označování velikosti nápoje S/M/L/XL je nic neříkající a člověk stejně nikdy neví, jaký hrnek vybrat.
S kávovarem jsme moc spokojeni.
Návod v papírové formě není potřeba, vše co je potřeba si přečtu na displeji.19 bar je luxusní celkově se tento kávovar povedl v létě ledová káva se mi moc zamlouvá.
Na nic jsem nepřišla
Hodně dobrá mašinka
Nejlepsi kavovar, jaky jsem doposud mela.
Vynikající chuť kávových nápojů, jednoduchá obsluha přístroje
Jednoduchá obsluha, množstvo nápojov či prednastavených alebo vlastných, možnosť použitia mletej kávy
Nič, možno zbytočne veľa vody pri oplachu
Zatiaľ najlepší kávovar čo som mal
Spokojenost zatím ve všech směrech.
Po naplnění vodního oběhu - tichý, spolehlivý, káva chutná, dávám plus za propojení s mobilem přes WiFi i když vždycky musí někdo vstát a dát tam hrneček :)
Zápory nejsou
10z10
zábavný pro děti :), množství nápojů
všestraný
zatím jsme nadšení jak funguje
Super stroj
V této cenové kategorii je to jednička
Dost vody padne na neustálé proplachování, ale to je daň za čistý funkční kávovar
Jděte do toho. Philips nebrat.