Kávovar Recenze De'Longhi Eletta Cappuccino Evo ECAM46.860.B

Recenze De'Longhi Eletta Cappuccino Evo ECAM46.860.B

Automatický kávovar De'Longhi Eletta Cappuccino Evo ECAM 46.860.B se pyšní patentovaným systémem LatteCrema, který vám pomůže připravit hustou mléčnou pěnu. Kávovar je vybaven LCD displejem v českém jazyce a individuálním nastavením nápoje dle vašich preferencí. Oblíbené nápoje lze uložit do paměti přístroje. Klíčové vlastnosti - Ocelový mlýnek s 13 stupni hrubosti mletí - Automatický systém…

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Kávovar se naučí obsluhovat velmi rychle snad každý, jelikož ovládání je velmi snadné a intuitivní. Velkou výhodou je to, že si člověk může přednastavit svůj personalizovaný oblíbený nápoj pomocí funkce My Coffee. Navíc jakmile kávovaru něco schází, upozorní vás na to, takže se nemusíte bát, že byste něco jen tak zanedbali. Jeho příjemným designem a rozměry navíc hezky doplňuje vzhled kuchyně. Je k dostání v černé nebo bílé barvě, takže se hodí ke všemu. Podle výrobce je navíc vhodný také do kanceláří a podobných pracovních prostorů, kde je velmi frekventovaný provoz, který by měl být schopen zvládnout. Nachází se ve střední cenové kategorii, což odpovídá množství funkcí a nápojů, které je schopen vykonávat a připravovat

Více na CoVybrat.cz

personalizované nastavení kávy

3 úrovně pěny

jednoduché ovládání

bohatá nabídka nápojů

kvalitní zpracování

vyšší hmotnost

větší spotřeba vody kvůli častým proplachům

vyšší fekvence odvápnění kvůli častým proplachům

pavelhomola12. března 2024

Zatím jsem spokojený

Jardaveselik 216. listopadu 2023

Velmi dobrá káva, intuitivní ovládání, hezký design.

Těžko rozeznatelné a ne úplně dobře umístněné tlačítko pro zapnutí a vypnutí kávovaru. Špatně vyřešený kryt zásobníku kávy, dá dost práce ho správně uzavřít. Chybí osvětlení šálků jako u předchozích modelů což je škoda, bylo to jednak hezké a také funkční. Tester tvrdosti vody je vložen v anglickém návodu, to se teda těžko hledá.

Dobrý kávovar za rozumnou cenu.

Registrovaný uživatel24. října 2023

momentálně nejlepší na trhu v dané cenové kategorii

Registrovaný uživatel19. října 2023

Super, škoda jen, že jsem si tento výrobek nekoupila již dříve. Jsem moc spokojená.

Registrovaný uživatel7. října 2023

dobrý výběr různých druhů káv, praktické dolévání vody z přední strany

Registrovaný uživatel19. září 2023

Zatím funguje jak má,splnil očekávání

Registrovaný uživatel19. srpna 2023

Vybrala jsem podle kamarádky, která ho má doma a je maximálně spokojená. My ho používáme cca měsíc každý den. Předtím jsme žádný neměli, takže porovnání s jinými nemám.

Nelíbí se mi, že ačkoliv zásobník sedliny není plný, tak je třeba ho co chvíle vyprázdňovat. Zdá se mi zbytečné, že se kávovar sám čistí při každém zapnutí i vypnutí. Určitě by stačilo a bylo i logické, aby se čistil při každém VYPNUTÍ - tedy byl čistý, pokud ho pustím. Čistit dvakrát mi přijde k ničemu - kor když si vaříme jen dvě kávy a kávovar je to domácí, takže se asi ani nepředpokládá, že bychom vařili v kuse celý den milion káv.

Registrovaný uživatel8. srpna 2023

Naprostá spokojenost. Předčil očekávání.

Registrovaný uživatel31. července 2023

Výborná káva, skvěle našlehané mléko, čeština, jednoduchá obsluha a čištění. Možnost naprogramovat podle vlastního vkusu a představ. Skvělý kávovar.

Výborný kávovar za rozumnou cenu.

Registrovaný uživatel20. února 2023

Dobrý poměr cena - výkon

Registrovaný uživatel13. února 2023

super kava

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Kafe super, má to grády

Za mě super mašina

Registrovaný uživatel27. prosince 2022

dělá výbornou kávu, ještě se s tím seznamujeme, byl to vánoční dárek, důležité do toho sypat kvalitní kávu my dáváme Filicori a je výborná pěna

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

rychlost a kvalita přípravy vzhled nádoba na mléko capuccino a latté na 1 kliknutí

vyšší cena

Pokud nehledíte na cenu a nechcete trávit přípravou kávy moc času, ale zároveň chcete kvalitu co nejbližší pákovému kávovaru, tak mohu tento produkt vřele doporučit!

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

různé druhy a velikosti kávy

mám starší kávovar delonghi, ten starší je při mletí kávy výrazně tišší

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Kafíčko má výbornou chuť.

Například, škoda, že se neukáže, již při přípravě vybrané kávy nedostatek kávy v zásobníku a tím pádem si kávu nedodelate.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

vybírali jsme na základě recenzí a doporučení intuitivní a jednoduché ovládání perfektní mléčná pěna snadné čištění přístroj zcela naplnil naše očekávání

S kávovarem jsme velmi spokojení, doobjednali jsme si k němu filtr na změkčení vody neboť máme velmi tvrdou vodu. Oceňujeme , že nádržka na mléko se dá snadno vyjmout a uskladnit v lednici a po každé přípravě mléčné pěny se mléčné cesty proplachují. Kávovar má jednoduché menu a napovídá jaký další úkon má uživatel udělat.Mohu jen doporučit, je skvělou volbou pro milovníky nápojů z kávy.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

vynikající možnosti nastavení a kvalitní káva

chybí mi možnost malého proplachu

vynikající automat v poměru cena výkon

Registrovaný uživatel27. října 2022

Vítěz testu, používáme denně.

Je nový, zkoušíme.