Recenze De'Longhi Eco Silent Pac N90

De'Longhi Eco Silent Pac N90 je mobilní klimatizace s energetickou třídou A, spotřebou energie 0,9 kWh/60 min, dálkovým ovládáním a hlučností 64 dB. Mobilní klimatizace na bázi vzduch-vzduch s dálkovým ovládáním. De'Longhi Pac N90 Eco Silent je vybavena funkcí větrání se třemi rychlostmi a funkcí odvlhčování. Chladící plyn R290 je šetrný k životnímu prostředí a zároveň efektivní v poskytování…

1 recenze

Registrovaný uživatel20. července 2021

- Slyšela jsem o této značce chválu. - Dobře chladí. - Vždy, když je horko. Zatím je červenec, takže často. -Hluk není velký, i když jsem na internetu četla, že velký je.

Když prší nebo hrozí déšť, musíme tubku schovávat a zavírat okno a dostat se k oknu přes textilní izolaci, kterou jsme přikoupili. Údržba ohledně kondenzátu se zdá složitá. Nedostatkem je také objemnost přístroje, zabírá hodně místa. A hmotnost je značná, 30 kg pro ženu je moc, když má přístroj donést do 2. patra v domě bez výtahu. Nemá to pořádné úchyty, jen důlky, které nejsou dobré k držení.