Kávovar Recenze De'Longhi EC 820.B

Recenze De'Longhi EC 820.B

Kávovar De'Longhi EC 820.B oceníte jako milovníci kvalitní kávy, kterou si připravíte klasickým a osvědčeným pákovým systémem. K vyzkoušení láká caffè latte, klasické cappuccino a další oblíbené nápoje. Designový kávovar vynikne v každé kuchyni a stane se ozdobou interiéru, podobně jako v pravé italské kavárně. Klíčové vlastnosti - Parní tryska na pěnění mléka - Příprava dvou káv současně -…

Registrovaný uživatel1. července 2023

Spolehlivý kávovar. Snadná obsluha a údržba.

Kávovar De'Longhi EC 820.B je spolehlivým pomocníkem v kuchyni. Poskytuje výbornou kávu.

Registrovaný uživatel9. června 2023

Maximální spokojenost, jednoduchý na ovládání, káva je výborná s pěnou, pěnící misky fakt dobrý. Zakoupen již druhý přístroj.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Dělá super pěnu na mléko

Registrovaný uživatel23. listopadu 2022

Ostre rohy spotrebice, krabicka na vodu se obtizne vytahuje,uzivatelsky neni dobre vyresena.

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

Rychlá priprava

Vypínač v zadu

Poměr kvalita cena velmi dobrý

Registrovaný uživatel8. března 2022

Super pěna.

Pokud se prvně dělá mléko na laté, tak dlouho trvá příprava mašiny na kávu.

Registrovaný uživatel9. února 2022

Značka DeLonghi nemá chybu. Pokud chcete si udělat překapávanou kávu dle sebe - jako pákový kávovar vyhovující. Kávovar používám 2xtýdně.

nádoba na vodu by mohla být větší

Zcela spokojena.

Registrovaný uživatel12. listopadu 2021

Jsem naprosto spokojen. Produkt splňuje moje požadavky. Káva je velmi dobré kvality.

Nákup produktu splnil moje požadavky.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

vynikajici kava

kdyz si delate mleko na kapucinko parou je potom kavovar prehraty a musite cekat celkem dlouho

Registrovaný uživatel9. září 2021

Kompaktný, šikovný Výborná káva Super príslušenstvo - aj miska na pody, dobrá manipulácia

Trochu sa zasekáva uzáver vody, takže keď dopĺňam vodu, sem - tam trochu vytečie po ceste od batérie

Registrovaný uživatel9. června 2021

S kávovary DeLonghi mám zkušenosti. Měl jsem automat i naposled jednoduchý, pákový. Tento, současný mě nadchl, zdá se mně nejvydařenější. Je z kvalitního bytelného materiálu, tichý a funguje bezvadně. Co bych vytkl, je nespolehlivý vodoznak, jehož plovák, rád zůstává viset v horní poloze, takže je nefunkční.

Nefunkční vodoznak.

DeLongi moje osvědčená značka - do jiné si netroufnu.

Registrovaný uživatel15. května 2021

super stroj, výborná káva, doporučuji.