Recenze De'Longhi DLSC306

Recenze De'Longhi DLSC306

Sada pro péči o automatické kávovary De'Longhi DLSC306 obsahuje komplet čisticí prostředky pro údržbu a zlepšení výkonu kávovarů a zlepšení chuti kávy. Obsah balení: 1 x změkčovač vody: snižuje usazování vodního kamene a zlepšuje spolehlivost přístroje a kvalitu kávy; 1 x Milk Clean: pro čištění všech zbytků mléka u pěnících trysek i automatických systému napěňovačů; 1 x Mini EcoDecalk: 2 x 100…

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

- vše dostupné, co jsem požadovala, filtr, proužek na kontrolu tvrdosti vody - super - filtr používám denně

Registrovaný uživatel9. června 2021

Je tam vse co o péči o kávovar potřebuji a vyjde to mnohem levneji nez kupovat po kusech.

Registrovaný uživatel4. května 2021

Výborná sada,vše co je potřeba a ta dobrou cenu.

Registrovaný uživatel16. dubna 2021

Protože máme tvrdou vodu.

Využiji více odvápňovač než celou sadu.

S výrobkem jsme spokojeni

Registrovaný uživatel3. března 2021

Jsem spokojená, všechno pohromadě a dobrá cena

Registrovaný uživatel23. ledna 2021

Tento produkt nám doporučili naši přátelé, kteří jsou s ním velice spokojeni. Produkt vyniká svou spolehlivostí, kvalitním provedením, designem a variabilitou jednotlivých programů. Produkt používáme několikrát denně.

Zápory či nedostatky nás žádné nenapadají.

Doporučujeme všem, kteří mají rádi kvalitní výrobky.

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

v pohodě vyčistí