Perfekní kávovar. Dělá několik druhů vynikající kávy.
Jsme s kávovarem všichni spokojeni.

Perfekní kávovar. Dělá několik druhů vynikající kávy.
Jsme s kávovarem všichni spokojeni.
Kávovar je super, perfektně funguje a je z něj výborná káva.
-velký výběr různých druhů nápojů s možností dalšího přizpůsobení k vlastní chuti nápoje
-přístroj vás sám naviguje co máte dělat jak při přípravě nápoje, nebo při údržbě kávovaru
- při denním používání cca 6- 7x pokud nemáme hosty
- po zhruba 10ti denním používání je potřeba odvápnění a to je při ceně odvápňovacího prostředku a filtru věc, která prodražuje provoz přístroje
-oproti předchozím kávovarům je tento výborný, káva je chuťově výborná a vzhledem k oblibě mléčných receptur je skvělá
- na displeji vidím co chci, stisknu a je hotovo...,
-údržba je také jednoduchá
Veškeré nápoje si můžete nastavit v aplikaci (síla, množství vody, případné množství mléka).
Karafa na mléko masivní.
Super vzhled i po měsících používání.
Nedá se nastavit teplota nápojů jednotlivě, pouze pro všechny.
Dělá dobrou kávu
Má bohatou pěnu
Možnost vytvořit několik profilů a každý z nich si muže upravit kávu podle svého (aroma, množství kávy a mléka).
Vytvoření kávy přes aplikaci je asi zbytečná věc, která není pořádně vychytaná (z důvodu propláchnutí), ale rozhodně to nemá na funkci kávovaru vliv.
Dlouho jsem hledal, četl všechny možné recenze a nakonec jsem sáhnul po tomto kávovaru a jelikož nemám s čím porovnat, tak můžu říct jen tohle: je fantastický, dělá krásnou pěnu a vždy se těším, až si dám další kafe.
Kompaktní, je hezký, funguje jak má.
Po shlédnutí mnoha recenzí se prozatím jeví jako dobrá koupě.
Jednoduchý
Jsme spokojení celá rodina díky super.
Dizain,plný automat ovládání údržba
Již můj 2 kávovar a jsem velice spokojený. První kávovar seaco nebyl špatný, ale tento je super
Intuitivní ovládání, krásně našlehaná pěna, výborná káva, používáve několikrát každý den
Chytrý kávovar s možností nastavení vlastních preferencí chutí a druhů kávy, 19 bar, barevné provedení kávovaru
Bohužel jsem ten samý kávovar jednou reklamovala u jiného obchodníka, ale vadný kus se najde asi vždy...
Výborná káva.
Vše co bylo deklarované zatím funguje
Vzhledem krátké době používání zatím nic
Oproti předešlému kávovaru který jsme museli vrátit díky třem stejným reklamacím během 15 měsícům zatím nadšení. Je potřeba ale zmínit že jsme si pořídili o třídu lepší zařízení.
prostě bomba
nenašel jsem ani jeden
Umí snad všechny mé oblíbené kávy rychle a bez větší námahy
Jsem se zbožím spokojená dobrý nákup
malé rozměry vše co je třeba udělat se zobrazí česky na displeji má český psaný návod
parádní
Máme ho sice krátce, ale ve srovnání s kávovarem Nivona má kratší nahřívací dobu, možná tichší chod, velký výběr receptů
Složitější nastavování vlastních receptů ve srovnání s Nivonou.
Kávovar můžu doporučit.
Zatím spokojenost
Žádném
Splňuje naše požadavky a to jak technické tak estetické . Kvalitní zpracování !
De Longhi doporučuji !
Super napěněná káva. Byl jsem mile překvapen. Obsluha kávovaru jednoduchá , vše se ukáže na displeji v češtině.