Recenze Davidoff Cool Water Night Dive For Women EDT

Po pánské vůni Cool Water Night Dive od značky Davidoff na trh přichází nová vůně pro ženy Cool Water Night Dive. Je to výzva pro smyslné noční potápění během tajemné dlouhé noci za měsíčního světla, které se mihotá nad oceánem. Cool Water Night Dive For Women je vůně, která je tvořena kombinací smyslnosti, šarmu a síly. Nenápadně symbolizuje moderní mořskou pannu.

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

nádherná vůně

Registrovaný uživatel28. října 2021

Nádherná, příjemná vůně, zatím nejlepší od Davidoff. Používám denně.

Registrovaný uživatel25. září 2021

Nádherná vůně

Varianta 50 ml
Registrovaný uživatel11. srpna 2021

Nadherna, zajimava vune Oblibena znacka parfemu Vydrzi vonet na kuzi velmi dlouho Rozumna cena Krasny modry flakon Staci striknout malo

Nadherna povedena vune od Davidoff. Skvela na odpoledne a vecer, protoze je trosku vyraznejsi. Ale kdyz je venku skarede, navonim se s ni i rano a zprijemni mi den. Nejdriv jsem koupila sprchovy gel stejne vune, a ucaroval mi tak, ze jsem koupila okamzite i vuni. Ted jeste uvazuji i o telovem mleku, at mam komplet sadu. Doporucuji

Varianta 50 ml
Registrovaný uživatel15. srpna 2019