Literární biografie Recenze David Pastrňák – Petr Čermák (2023, pevná)

Recenze David Pastrňák – Petr Čermák (2023, pevná)

Spoluhráč mého mladého hrdiny objasňuje, proč Davida Pastrňáka, křídlo Bostonu, vidí tak vysoko. A to vyslovil jeden z nejlepších centrů Národní hokejové ligy a v sezoně 2021/22 hvězda naší extraligy, který ovšem také obdivuje fotbalové umění Ronalda a Messiho. Moc dobře tedy ví, co říká. „Pasta je schopný zvládnout úplně všechno.

Registrovaný uživatel3. září 2024

Kniha plná překlepů a nepřesností, evidentně šito horkou jehlou za jediným účelem. Samotný Pasta nemá s touto knihou nic společného a ani on ani jeho maminka do knihy nechtějí dávat ani autogram - dle jejich slov "napsáno o nás bez nás". Ruce pryč od této rychlokvašky plné automatických překladů článků z internetu.

luborsinglovic4. února 2024

Dárek pro fandu hokeje

Podle mně super dárek

pavel danda5. ledna 2024

Vložený plakát

Sebrané texty z internetu, nic co by člověk už někde nečetl, opakující se fráze a fotky, nespočet chyb a 1/3 knihy je jen o Jágrovi. Hodnota papíru do sběru. Dostal jsem ji jako dárek k vánocům. Strašná slátanina.

Lukáš Mučka27. prosince 2023

Pěkný obal.

Nemám ve zvyku kritizovat, ale knížka je velké zklamání. O Pastovi je asi z poloviny, pak Jarda Jágr. Podle pana Čermáka hráli za Philadelphii Crosby, Malkin a Nylander je Kanaďan...x dalších překlepů a nepřesností. Silně to na mě působí jako rychlokvaška napsaná za dva týdny. Pasto máš krásný životní příběh. Najdi si někoho, kdo o tom napíše pěknou knížku. Ne toto...

VacuskaJ24. prosince 2023

Kniha o D.Pastrňákovi se věnuje Pastrňákovi zhruba jen z poloviny,další část nazvaná Vládci hokeje s ním nemá nic společného.Z avizovaných 232 stránek textu je několik desítek stran celostránkových fotografií,stejných jako v obrazové příloze.Text je z velké části tvořen přepisovanými rozhovory z různých periodik.

Taková docela zbytečná rychlokvaška.Ve srovnání například s knihou o V.Nedomanském,která vyšla přibližně ve stejném období,hodnotil bych kvalitu této knihy tak 10%.