Klávesnice Recenze Dark Project 87 Fuji V2 US bílá/černá

Recenze Dark Project 87 Fuji V2 US bílá/černá

**Dark Project ALU87A – Herní mechanická klávesnice** Dark Project ALU87A je herní mechanická klávesnice navržená tak, aby vyhovovala potřebám náročných hráčů i uživatelů hledajících spolehlivý pracovní nástroj. Díky kvalitnímu zpracování a všestranným funkcionalitám uspokojí široké spektrum zákazníků. **Druh klávesnice a spínače** Jedná se o mechanickou klávesnici vybavenou G3MS…

kolcas16. ledna 2026

působí kvalitně vypadá skvěle dobře se na ní píše i hraje vyměnitelné klávesy (nemusíte mít klávesnici s obrázky)

chybí CZ lokalizace a numerická klávesnice až moc citlivé spínače - občas omylem zavadím o nějakou klávesu a napíšu znak který nechci - asi nic na co by se časem nedalo zvyknout

za tu cenu nevím co víc si přát..

novak.a3. ledna 2026

Tichá klávesnice

Občas velmi citlivá na zmáčknutí

lukasrusnak15329. prosince 2025

Příjemně se mačkají, krásné zvuk a konečně mám kvalitní mezerník za tu cenu i dobrý bonusy

Klávesi by mohli být niž nebo třeba jako uvnitř ale je to klávesnice za 1000kč tak mi to tak nevadí

Za mě nic moc špatnýho až na ty klávesi který mohli být níž ale nevadí 10/10

pribyl.info8. prosince 2025

splnilo oičekávání

Petr5. prosince 2025

Pevný material Tichá Silné rgb

Po cca 300h využití jsem naprosto spokojen. Doporučuji všem co hledají levnou, malou a kvalitní klávesnici na počítačové hry.