Recenze DAM Xtherm Winter Suit Zimní komplet
DAM Xtherm Winter Suit je velmi teplý a odolný zimní komplet, který zvládá i extrémní podmínky. Zákazníci oceňují kvalitu materiálu a pohodlné nošení, ale upozorňují na nutnost pečlivého výběru velikosti. Pro většinu uživatelů je vhodnější zvolit o číslo menší velikost, než běžně nosí.
Výborná tepelná izolace i v extrémních podmínkách
Nepromokavý a neprofoukne
Kvalitní materiál a zpracování
Pohodlný střih a nošení
Dobrý poměr ceny a kvality
Velikosti neodpovídají běžným tabulkám, často je potřeba zvolit menší
Kalhoty jsou příliš široké nebo dlouhé v poměru k bundě
Nemožnost kombinovat velikosti bundy a kalhot
Některé kusy mají příliš velkou kapuci
Omezený počet kapes
Kvalitní materiál, hřejivý.
Bohužel nelze kombinovat velikosti mezi bundou a kalhoty.
kvalitný materiál
Bunda by mala byť dlhšia, aby pri sedení vzadu neodstávala.
Bočné vrecká nohavíc by mali byť hlbšie.
Vcelku za tú cenu O.K.
Opravdu hřejivý komplet, ale koupil jsem ho nedávno a zatím jsem neměl možnost vyzkoušet ho i v extrémních podmínkách.
Pokud nejste disporoporční, tak určitě zvolte o číslo menší velikost, než kterou běžně nosíte. ;-)
Toplo. Udobno. Bolje nego sto sam mislio
dnes jsem zakoupil a zdá se být velice hezký ,, střihově,, i teplí.
největší problém je ve velikosti kalhot a bundy a nebo obráceně. Paradox je že jsem si včera zkoušel v obchodě 3xxxl a bunda padla perfektně a do kalhot by jsme se vešli dva a dnes v jiné prodejně opět 3xxxl a vše ok. nedovedu výsvětlit ani pochopit ale jsem spokojen, konečně
Moc hezký a hlavně teplý
super nepromokavy teploucky a pohodlny.
Výborne sedí, teplučky komplet
Oblek jsem vyzkoušel na dlouhého hustého deště a mohu jen doporučit. Nepromokne, je komfortně teplý
Teplé, nepromokavé oblečení!
Hned při prvním oblečení se potrhala kapsa u bundy, což mě dost u tohoto výrobku zklamalo.
Materiál, střih,cena.
Vynikajúci zatepleny zimný komplet.
Ja som si objednal veľkosť M aj keď nosím veľkosť L z dôvodu naozaj širokých nohavíc. Veľkosť M mi úplne stačí.
Zips na nohaviciach sa dá otvoriť odspodu nahor, čo ocenia chlapy pri malej potrebe, netreba sa úplne vyzliekať.
Neprodoukne, nepromokne, je v nem teplo a je lehky
Ještě jsem na rybách nebyl, ale podle toho jak to vypadá tak to bude super
Opravdu teplý a nepromokavý oblek ani vítr to neprofoukne. Dobře se nosí, kvalitní látka co se asi jen tak neprothne.
Doporučuji.
Kalhoty jsou dost volné, kdyby šlo kombinovat bundu L a kalhoty M by bylo nejlepší.
Bunda dobra
Kalhoty velke
příjemné.
Krásně teplý, nepromokavý. Příjemný materiál.
Měl jsem ho koupit už dávno.
Na mojí výšku 172cm a 75kg je ideální velikost M, délka akorát a vejdu se i s dvaceti kily navíc
produkt je dobry
neda sa vyberať podla velkostnej tabulky - nevyhovuju miery
oproti inym vyrobcom menej o 2XL