Recenze Daken Just 500 R

Recenze Daken Just 500 R

Kvalitní profilovaný box je možno namontovat vertikálně i horizontálně. Otočný zámek je těsněný a dodáván se dvěma klíči. Box je speciálně navržen pro montáž na přívěs a má zesílené dno a také montážní body. Vhodný pro kamiony, přívěsy, návěsy, dodávky.

Registrovaný uživatel29. srpna 2024

Box je velký přesně jak potřebuji, mám ho na uskladnění sítě, kurt, gumicuků a klíče na kola a nějakých drobností.

Trochu mi vadí že se nedá namontovat přímo na přední sajtnu, musí se trochu odsadit (cca 5cm) protože pak se víko neotevře do plna.

Ladislav20. dubna 2024

Kvalitní profilovaný box pro vertikální uchycení. Integrovaný zámek do víka s těsněním. Box se dodává včetně dvou klíčů. Vše je plast kromě zámku.

box nejde postavit na oj viko nahoře není zde odtok na vodu jen jak je na obrázku což je škoda

Až čas ukáže zda tato investice byla dobrá či ne děkuji za obchod..

Registrovaný uživatel22. září 2022

Kvalitní plast , zámeček

Vše v poho prostě box k přívěsu

Když vydrží 15 let ve venkovním prostředí tak dobrý.

Registrovaný uživatel21. července 2022

Šikovný,malý,lehký a pevný. Vozím v tom kurty a nářadí a jsem velmi spokojen

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Ještě před montáží, ale vypadá dobře. Kvalitní plast, přesné, dobré zpracování. Takže ANO.

Registrovaný uživatel3. května 2021

Splnilo moje očekávání