Rychle dodani, super kvalita, maximalni spokojenost

Kvalita a cena
fungují bez problémů doporučuji
kvalita i cena
Absorbují dost, cena.
Velmi dobré pleny za dobrou cenu, jiné již ani nepoužíváme.
Super plenky, vydrží v nich i celou noc a nikde neprotekaji.
Velmi kvalitní, dobře sedí, mají vše, co člověk očekává a za výhodnou cenu.
Jsou o něco silnější a nám o něco hůře sedí, než Extra soft, ale stále pro nás patří mezi ty nejlepší.
Jedny z nejlepších plenek v nabídce.
Měli jsme mnoho značek, ale tahle je za ten peníz nej.
Nejlepší plenky v poměru cena/výkon. Zdají se např. proti Pamperskám, že nezvládnou tolik, protože jsou lehčí a tenčí, ale zvládnou zadržet možná snad i více a to za poloviční cenu. :)
Vlastnosti jsou srovnatelné , používáme každý den a cena perfektní .
Mohu jen doporucit, skvělé
Vydrží opravdu hodně, nedráždí a jsou za super cenu.
Nebelene chlorem
Nepachnou
Pružné přes bříško
Materiál mi přijde příjemný, není vyloženě umělý jako jiné pleny
Dobře sají, používám již u druhého syna a ani jeden s nimi neměl problém. Poměr kvalita/cena za mě super.
Doporučuji všem rychlé dodání, skvělá komunikace a plenky jak pravé Pampers a neprotékají.
Byla jsem zvyklá používat Huggies. Oproti nim jsou Dada nižší kvalitativni třída (materiál měly příjemnější, lepší odlepovani pásků při aplikaci, příjemnější vnitřní materiál, plena je při naplnění příjemnější, možná i víc pojme tekutiny).
Huggies se mi už nedaří vychytat v akcích, plná cena je pro mě za hranou. Plenky Dada jsou dobrým řešením poměr cena/výkon.
Spokojenost kvalita i cena, kupujeme od narozeni Dady
Dobré plenky za dobrou cenu. Jsme s nimi spokojeni.
Nakupujeme plenky pro vnučku. Od narození vyzkoušela různé druhy, ale jen plenky Dada vyhovují. U jiných značek bylo dítě osypané, i přesto, že není alergická. Rodiče vnučky se vyjádřili, plenky nejsou navoněné, chemicky upravené. Od narození plenky Dada, dnes 11 měsíců a objednáváme i nadále.
Doporučujeme maminkám, kterým se dětičky zbytečně osypají, či mají jinou reakci.
Používáme od narození
všechny