Recenze Dacom Pharma Hyalfit + vitamín C

Hyalfit s vitaminem C je čistý krystalický kolagen typu I s kyselinou hyaluronovou a vitaminem C. Je vhodný pro střední a starší generaci, pro sportovce, pro lidi v zátěži, pro ty, kteří mají nedostatek pohybu nebo jsou jednostranně přetěžováni. Hyalfit s vitaminem C chrání a vyživuje klouby v celém těle. Působí blahodárně na pokožku (omlazuje obličej a omezuje tvorbu vrásek).

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Dacom Pharma Hyalfit + vitamín C je podle recenzí účinný při zmírňování bolestí kloubů, zejména u sportovců a při pravidelném užívání. Uživatelé oceňují jeho přírodní složení a pozitivní účinky na kolena a ramena. Někteří však upozorňují na nedostatky v dodržení balení a krátkou dobu spotřeby.

• Pomáhá od bolesti kloubů
  • Přírodní složení
  • Dobrý účinek při pravidelném užívání
  • Spokojenost s účinkem na kolena a ramena
  • Pozitivní zkušenost u sportovců
  • Nedodržení deklarovaného balení
  • Krátká doba spotřeby

jarmilavelickova25. srpna 2025

cena,doručení

marcelamikeskova19. února 2024

Produkt jsem koupila v dobré víře, že zpomalí průběh artrózy. Ale netroufnu si na žádné hodnocení, jen konstatování " víra tvá tě uzdraví"

pekarek.milan28. ledna 2024

Jsem s produktem spokojen, pomáhá mi.

Nedodrželi jste datum spotřeby nejméně 1 rok. Spotřeba je jen do 8/2024.

ilona25. ledna 2024

Dobré na klouby.

Registrovaný uživatel15. srpna 2023

Dobra cena,rychle doručení

Super servis

Registrovaný uživatel19. března 2023

Pomáhá od bolesti kolen.

Neobdržel jsem balení 60+30, ale jen 60.

S účinkem produktu jsem spokojen.

Registrovaný uživatel2. října 2022

Hyalfit mi pomáhá od bolesti v kolenou.Když jej pravidelně užívám, téměř mě kolena nezlobí. Zároveň jsem ráda , že je to náš výrobek z Kyjova.

Nemám žádnou negativní zkušenost.

DoporučujiI HYALFIT každému, kdo má bolesti v kolenou. Můj manžel je s ním také spokojený.

Registrovaný uživatel27. července 2022

Přírodní přípravek

Užívám delší dobu, jsem spokojená.

Registrovaný uživatel9. září 2021

na doporučení, používám denně

Registrovaný uživatel30. května 2015

V minulosti jsme hrávala ragby a měla jsem zranění ramene. Každodenní bolesti mě bohužel neminuly. Díky hyalfitu se to zlepšilo.

Registrovaný uživatel9. března 2015

Hyalfit bere moje sestra a doporučila ho i mě protože jsem jako ona začala taky hrát aktivně volejbal a tam se člověk musí ohánět a být ve střehu a hbitý aby mohl po tom balónu pořádně skočit. V jejím případě to asi zabírá protože nehlásila nějakou bolest v kolenech nebo tak něco. Neváhám to také vyzkoušet