Pomáhá při dlouhodobém používání, klouby, svaly

Pomáhá při dlouhodobém používání, klouby, svaly
snadné vmasírování,
zdá se, že pomáhá
Je třeba používat dlouhodobě a pravidelně jestě než dojde k potížím. Masáž určitě neuškodí. Zazraky cekat nelze.
Ještě to bude trvat, než se projeví klady.
Pomáhá na kolena
Nevím jestli to není pouze domněnka ,ale prostě mi přijde ,že to funguje
koupeno na základě recenzí, naprostá spokojenost, opravdu funguje
čekala jsem gel, lubrikant je hodně vodový
Dobře se vstřebává a bolest ustává
Používám ho již déle, pomáhá mi...
nevhodný na chleba
používám už léta a opravdu pomáhá - hodně hydratuje, uleví se
působí rychle proti bolesti,nešpiní,je všestranný
omezené používání v zimě
Pomáhá
na klouby, regeneraci vazů a šlach nemá chybu
nakupuji už skoro 30 let, cena nízká a dokáže dělat zázraky. Chybou je, že lékárny nabízejí daleko dražší a ne tak účinné produkty. Tento výrobek máme doma vždy.
Vyzkoušelo už mnoho známých a též jsou s tímto výrobkem spokojeni, protože skutečně pomáhá.
Používám již 30 let, velmi vyhovující pro regeneraci koubů.
Žádné, jednoduchá až primitivní aplikace vtíráním do pokožky
I přes to .že je mi 80 let pořád funguje lubrikant i já - doporučuji, ale nezapomínat na alespoń minimální pohyb.
funguje velmi dobře
pozitivní
doplní kys hyaluronovou a glukosamin přes kůži
Dva roky bojuju s bolestí pravého kolene. Kamarád mi doporučil tento přípravek a musím ho pochválit. Už mohu opět bez bolesti chodit. Zabírá skoro hned a za tu cenu. Nedávno jsem dal za injekci kyseliny hyaluronové 1500,- a ta skoro nepomohla :(
Mám s tímto produktem dobrou zkušenost, nenáročné používání, používám jej dle potřeby, účinek je patrný již po několika dnech.
Dobrý a účinný prostředek při bolesti kloubů.