Česká hudba Recenze D.y.k. - Vojtěch Dyk [CD]

Recenze D.y.k. - Vojtěch Dyk [CD]

Vojtěch Dyk nahrál sólové album D.Y.K. v New Yorku. Obklopil se špičkovými hudebníky v čele s držitelem Grammy Ondřejem Pivcem V New Yorku, s prvotřídními hudebníky a muzikantskou svobodou v zádech, vznikalo nové album D.Y.K. zpěváka Vojtěcha Dyka.

marcela teuner9. března 2024

Nádhera. Velké emoce, velký zážitek. Doporučuji zajít nejdříve na koncert, teprve potom doceníte tu kvalitu.

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

mám moc ráda Vojtu Dyka, je to zajímavý poslech , ale očekávala jsem asi trošku něco jiného. Možná to bude jenom o tom, si tzv. neznámé songy "oposlouchat"

nedokáži popsat nedostatky, ale zatím mě CD moc nezaujalo. Asi jsem očekávala vzhledem k pozitivní energii Vojty Dyka svižnější pojetí songů. Hlavně asi muziky ( zpěv 100%)

Zubnilaseropg6. října 2021

Špičkový zpěvák --následník velkého Karla Gota

Registrovaný uživatel10. srpna 2021

Nádhera. V. Dyk je prostě "pan zpěvák".

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Byla jsem zvědavá na sólovou desku V.Dyka,kterého mám ráda. Zajímavé je provedení seznamu písní...

Není to ono...Hudebně. Možná se to zaposlouchá časem. Zajímavost seznamu písní snižuje tiskové provedení /možná záměrné?/ - neostrost,zvolená barevnost