Recenze d-c-fix Classic 2745058 1 m2 šedý beton

d-c-fix Classic 2745058 je samolepící podlahová PVC dlažba v šedé barvě. Má vysoce odolnou ochrannou vrstvu a je vhodná do všech interiérů. Můžete ji nalepit na vše, co má hladký povrch. Rozměr jedné dlaždice je 30,5 x 30,5 cm.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 12 recenzí pomocí Seznam AI

Vinylová podlaha d-c-fix Classic 2745058 má rozporuplné hodnocení – zatímco někteří uživatelé chválí její vzhled a jednoduchou instalaci, jiní upozorňují na problémy s odlepováním a kvalitou povrchové úpravy. Pro spolehlivé použití je klíčová pečlivá příprava podkladu a případně doplnění lepidla. Produkt vyhovuje spíše pro nenáročné použití.

• Jednoduchá instalace
  • Rychlost pokládky
  • Pěkný vzhled a design
  • Kvalitní struktura povrchu
  • Dobře se lepí při správné přípravě podkladu
  • Odlepuje se z podkladu
  • Tenká vrstva lepidla
  • Laminátová povrchová úprava se odlupuje
  • Dlaždice nemají rovné hrany
  • U některých kusů ulámané rohy

doxanska.m18. srpna 2025

Krásný design betonu

Eva18. srpna 2025

krásně lepí pracuje se s nima užasně

David26. února 2025

Už jsem podobný produkt měl. Rychlost pokládky Denně

Registrovaný uživatel30. října 2023

Struktura a vzhled

- Samotný čtverec na vyčistěném a odmaštěném povrchu moc nedrží ( lepil jsem je na stěnu z obkladu) - I po napenetrovaní podkladní hmotou určenou na tyto samolepicí čtverce, se nově nalepené čtverce odlepují.

Registrovaný uživatel19. září 2023

nelepí a nedrží.

Registrovaný uživatel24. července 2023

ulámané rohy u většiny kusů

šunt

Registrovaný uživatel10. února 2023

pěkný vzor, rychlé položení

Bohužel jednotlivé čtverce se neustále po stranách odlepují, předchozí povrch byl řádně odmaštěný. Před několika lety jsem pokládala jiné šablony a tam bylo vše v pořádku. Velké zklamání.

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

V počátku rychlost pokládky,ale..

Odlepuje se, vrstva lepidla je velmi tenká. Laminátová povrchová úprava se místy odlupuje, již cca po 3 dnech od pokládky. V některých baleních byly dlaždice slepené k sobě vinou zřejmě strojního balení. Dlaždice nemají 90° rovné hrany, tudíž vytvářejí ve spojích mezi dlaždicemi mezery.

Když se lepící vrstva ještě doplní o oboustrannou lepící pásku a pokládá se s pomocí horkého vzduchu, tak PVC dlažba celkem drží.

Registrovaný uživatel16. března 2022

Je to paráda, dobře se to lepilo.Jsem s výrobkem spokojená.

Registrovaný uživatel21. února 2022

Mám už s jiným dekorem na chodbě a jsem maximálně spokojená

Registrovaný uživatel10. února 2022

Opravdu krásný vzhled, jednoduchá instalace, rychlé dodání, skvělá komunikace,zkrátka není co vytknout

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Kvalita,rychlost,jednoduché nalepení.