Fitness strava Recenze Czech Virus Protein Pancakes 500 g

Recenze Czech Virus Protein Pancakes 500 g

Protein Pancakes je fitness směs na palačinky, která je současně výborný zdroj kvalitních živin, především bílkovin a komplexních sacharidů. Hodí se k jednoduché a rychlé přípravě proteinových palačinek, které slouží jako výborný základ pro vaši kreativitu - můžete je namazat domácí marmeládou, ořechovým krémem, ozdobit ovocem. Tyto palačinky mají vynikající nutriční hodnoty, vysoký obsah…

jadrna128. listopadu 2025

Celkově palačinka velice tuha s porovnáním konkurenčních palačinek nemá dovolenou chuť. Víckrát neobjednám

valkoa6. června 2025

Rychlá příprava

Opravdu špatná chuť

slezingrova23. ledna 2024

nedobrá chuť i konzistence, celé jsem to vyhodila

Registrovaný uživatel6. března 2021

Složení Docela dobrá rozpustnost - jak ve vodě, tak v mléce (rostlinné i kravské)

Bez chuti opravdu znamená bez chuti. Čekala jsem alespoň nějakou chuť, ale při smíchání s vodou "cítím" jen vodu. Konkurence od Bulk Powders má na dávku více bílkovin.

Celkově jsou tyto palačinky dobré. Je to super verze rychlé snídaně na sladký způsob. Trochu mne mrzí, že postrádají chuť, ale za to skvělé složení asi musely nějakým způsobem "zaplatit". Na jednu dávku/porci připadá cca 20g bílkovin, což je slušné číslo.