Recenze Cyklistka: Osud poslední baronky - Jana Poncarová (2021, pevná)

Osud poslední šlechtičny z rodu Battaglia. Od autorky bestselleru Podbrdské ženy. Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia. Její dobrodružná povaha jí však velela jinak.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha Cyklistka: Osud poslední baronky je podle recenzí poutavým a kvalitně zpracovaným příběhem, který čtenáře zaujme a motivuje k dalšímu pátrání po informacích. Autorka je chválena za čtivý styl a češtinu, což z knihy činí vhodný dárek pro milovníky literatury.

• Zajímavý a poutavý příběh
  • Kvalitní literární zpracování
  • Čtivý styl psaní
  • Doporučováno jako dárek
  • Vzbuzuje zájem o další informace o postavě
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

r.ihringova2. února 2025

Dobrá, čtivá knížka.

Registrovaný uživatel24. srpna 2023

Kniha se mi.moc líbila. Doporučuji.

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Příjemné čtení.Zajímavě zpracovaný barončin osud.Po přečtení je dobré vyhledat a shlédnout dokument natočený v Bratronicích,.Baronka tráví stáří v značně zpustlém rodném sídle Musela to být mimořádná žena.

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Knihu jsem měla půjčenou od kamarádky. Zaujal mě vyprávěný příběh, sloh a čeština autorky. Proto jsem se rozhodla knihu koupit jako dárek své matce, která má také ráda kvalitní literaturu.

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

Já si tu knihu vyloženě užívám. Čas na čtení nyní hledám bohužel těžce, ale o to víc se na další kapitoly těším. Vážně skvělá!

Registrovaný uživatel3. srpna 2021

Hezky napsané